Bookmarks

Assassins Creed: Brotherhood

Alternativni nazivi: Assassins Creed: Brotherhood, Assassin Creed, Assassin

Game Assassin Creed Brazerhud fantastična multiplayer igra francuske kompanije Ubisoft Montreal, razvijena u žanru Action-avanture. Vremenski period događaja je kraj XV početkom XVI vijeka. Scene Italy. Pogled treće osobe. Potpuni prolaz traje 15 sati. Postoje i single-player i multiplayer modovi. Suština igre je izvršavanje brojnih misija, vrelih bitaka sa različitim kompjuterskim likovima i stvarnim protivnicima u lice drugih korisnika. Na lokacijama igre, borbe se vode između plemenitog ubojice Ezia Auditora da Firenze i vitezova templara u Rimu. Vaši glavni protivnici će biti predstavnici klana Borgia. Priča se razvija u hronološkom okviru. Korisnici imaju mogućnost da ponove misije priče. Zanimljiv trenutak koji se prenosi iz prošlosti u naše dane, a zatim se vraća nazad. Jednom u naše dane, upoznaćete glavnog lika ovog perioda - Desmonda Milesa, koji je našao način da koristi mašinu Animus 2. 0 da pročitaju informacije o svojim precima i prenesu ih u prošlost. Ali glavni karakter istorijske linije je Ezio Auditor da Firenze. Pored toga, postoji mnogo likova, među kojima su i legendarne ličnosti kao što su Leonardo da Vinci, Niccolò Machiavelli ili Caterina Sforza. Odlučivši se za preuzimanje AssassinsCreed: Bratstva, možete se uroniti u atmosferu prošlih stoljeća i napraviti vrtoglavo putovanje koje će se pamtiti po živopisnim avanturama.

Dakle, recimo igru ​​AssassinsCreed: Bratstvo je privuklo vašu pažnju i željeli biste znati više o tome. Pošto je ovaj projekat treća igra serije Assassin's Creed, bilo bi korisno razmotriti kako se ovaj proizvod razlikuje od prethodnih. Radnja igre je nastavak događaja originalne verzije. Neke promene su pretrpele borbeni sistem. Sada su bitke dinamičnije, a agresivni napadi dobrodošliji od pokušaja zaključivanja ugovora. Pošto je vaša politika često uvredljiva po prirodi, bilo bi mudro uključiti se u zapošljavanje i obuku vojnika. Moći ćete da postavite svoje ubice po celom gradu i efikasno se oduprite pritisku neprijatelja, među kojima su obični vojnici, oficiri, dodžeri, švajcarski stražari, strelci, navijači, razbojnici, gangsteri, hermetisti i vukovi. Postoje promjene u arsenalu. Od sada, AsansiniKreed: Bratstvo, oklop je još raznovrsniji. Igrač može koristiti sve vrste alata koji pomažu u postizanju njihovih ciljeva. Otrovne strelice, padobrani, dvostruke skrivene oštrice, skrivene puške, napredni avioni, stacionarne puške i mnoge druge stvari postaju vaša improvizovana sredstva. Važnu ulogu igraju posebne funkcije. Na primjer, možete uključiti viziju orao i vrlo brzo procijeniti situaciju na bojnom polju. AssassinsCreed: Video bratstva prilikom uključivanja pogleda na orla mijenja se na sljedeći način: neželjeni objekti se stapaju s pozadinom (više ne slijepo), neprijatelji su prikazani crvenom bojom, saveznici su plavi, dragocjenosti i skloništa su označeni bijelim, a ciljevi zadatka su žuti. Tako lako možete otkriti neupadljive objekte i procijeniti taktičku situaciju.

Izvršavajući jedan za drugim posao, zarađujete igrajući novac i razvijate se. Sa svakim korakom postajete moćniji, bolje opremljeni i samopouzdaniji. Svidjet će vam se svestranost igre. Usput, postoji još jedan argument zašto biste trebali preuzeti igru ​​AssassinsCreed: Bratstvo. Izaberite stil igre i koristite mod koji je više po ukusu, to je pravo svakog korisnika. Možete igrati sami ili isprobati modove za više igrača, koji su broj osam. To su traženi, složeni traženi, alijansa, težak savez, ubistvo, lov, pratnja, lov na škrinje. Jednom rečju, nemojte se dosađivati! Pridružite se i uvjerite se sami!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more