Bookmarks

Assassins Creed 3

Alternativni nazivi: Assassins Creed 3

Kao što ste mogli pogoditi, programeri legendarnog projekta Assassin Creed o napretku da prestane nisu navikli. Koji novi dokaz - igra Assassins Creed 3. Glavna odlika ovog projekta je da je sada stvorio posebno dizajniran najnoviji motor Anvil Next. Novi razvoj motor tim je priprema za oslobađanje više od tri godine. To je dizajniran od nule, i, naravno, svi rezultati napora koji se osjetio. Bez presedana animacija vas neće ostaviti ravnodušnim, a sada u trećem dijelu igre ćete biti u mogućnosti da se zadovolji tehnologiju i kretanje-snimanje sve čari korištenja umjetne inteligencije. Animacija u trećem dijelu Assassins Creed 3 PC tako realno da cijeli gameplay se doživljava sasvim drugačije. A ako se sjećate dinamičku promjenu vremena i godišnjih doba, zaintrigiran, zar ne?

Igra Assassin Creed 3 dugo i pažljivo osmišljen tako da danas s pravom može smatrati jednim od najvažnijih visoko kvalitetne i uspješne. Igra se odvija u 1775. U ovom trenutku, uz glavni lik vam se vratiti u Ameriku. Lokalni kolonija na rubu pobune. Vaš lik - ubica po imenu Connor. On je obećao da će zadržati mir i slobodu svoga naroda, pa šta bude. Sprovodi planove Connor, morate objaviti rat na svoje neprijatelje - Ljudi iz velikog stvarnom svijetu. Zajedno sa Connor morate prevladati dug rute grada kroz uske ulice i ogromna bojnom polju. Na način na koji će se sastati mnoge legendarne ličnosti koje su u stanju da pišu svoja imena u američkoj istoriji, s kojima ste napravili u lice neprijatelja.

Dakle, možete slobodno počnite igrati Assassin Creed 3, morat ćete kupiti pristupne tipke. Doista, do danas, pristup projekt se plaća. Međutim, to ne sprečava milijune igračima iz cijelog svijeta.

Sada u Assassins Creed 3 utakmica postala još opasnija, jer je opasnost vreba posvuda. Dakle, vi i vaš heroj će koristiti bilo koji način za postizanje pobjede nad neprijateljima. Vi ste slobodni da razviju lukav vojne strategije i planove, ili da se upuste u svim raspoloživim oružjem.

Za početak igre, morat ćete skinuti Assassins Creed 3 klijenta i instalirati ga na računalo. Vaš junak ima savršeno razvijen instinkt predatora, tako tiho i tiho u trag njihov plijen za njega lakše. Nakon kupovine pristup igri svih učesnika u Assassin Creed 3 za besplatno mogu koristiti širok arsenal oružja. Možete biti prva osoba koja koristi taktiku tajne ratovanja.

da revolucija, o kojima smo razgovarali u knjigama istorije je potpuno drugačiji od vašeg ličnog revolucije za početak, gdje ste samo da preuzimanje Assassin Creed 3. Realno implementiran u igri, osvaja i fascinira. Na brodu, na mirnoj ulici ili na bojnom polju - bilo gdje možete osjetiti lično prisustvo - tako stvarno tražim krajolika i likova.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more