Bookmarks

Assassins Creed 2

Alternativni nazivi: Assassins Creed 2

Naravno, ne postoji takva igrače koji nikad nisu čuli za takvu akciju super film kao igra Assassin Creed 2. Ovo je nastavak hvaljene projekta. Kreator drugog dijela igre ostaje kompaniju «Ubisoft», a treba napomenuti da su programeri uspjeli ponovno stvoriti čudo, oslobađajući ništa manje zanimljiv i uzbudljiv igra. Ako imate da se bave prvi dio Assassin, onda znate o svim vrlinama ovog projekta. I zasluge i vrline igre je stvarno dosta: cool grafiku, odličan gameplay, super priča. To je razlog zašto mnogi igrači iz cijelog svijeta su ludi o projektu i vole igrati Assassin Creed 2.

U drugom dijelu će pomoći sve ljubitelje akcije avanturu koja je već osjećao ponese od uzduž i poprijeko Bliskog Istoka i Italije. Oko - renesanse i krstaških ratova. Novim protagonista igre - mladić Ezio Auditore da Firenze - dolazi iz bogate firentinske aristokratske obitelji. Ezio-a otac i brat su počinili porodični prijatelj i obješen kao rezultat optužbi. Protagonist Assassins Creed 2 kom, što je u besu, ubijen je izdajnik i prisiljena na krije sa svojom majkom i sestrama na njegov rođak. Ezio spreman da se osveti za cijelu obitelj, koja je bila zameshena izdaja, i on je neće povući.

Assassins Creed 2 download pomoći protagonista da ispuni mnoge izvanredne osobe tog vremena. Na primjer, Ezio će se upoznati sa svim članovima par Medici, vidim Leonardo da Vinci i Niccolo Machiavelli, a među najgore neprijatelje Man će biti niko drugi nego Francesco de 'Pazzi, Girolamo Savonarola, Rodrigo Borgia, i drugi, manje poznati ljudi renesanse. Ezio će istražiti kanale Venecije i upoznaju sa svim osnovnim interesima vladajuće obitelji vremena.

Da biste dobili sve prednosti projekta može biti u potrazi za Assassins Creed 2 video trailer. Iz video možete vidjeti da u novoj verziji igre ne samo da će sačuvane sve glavne odlike ove igre, omiljene igrače u prvom dijelu, ali i da dodate potpuno nove značajke koje će sigurno žaliti na igrače. Na primjer, nova igra Assassins Creed 2 protagonista darovati sposobnosti da zaronite i plivati, ali proces angažmana će poboljšati njihovu sposobnost da ukrade oružje iz ruku neprijatelja.

Za početak igre, morat ćete skinuti Assassin Creed 2 na računalo. Projekt savršeno prenosi sve ere raskoš i glamur opisao. Igranje u drugom dijelu hvaljene projekta, možete osjetiti pravu slobodu. Dinamika igre neće ostaviti ravnodušnim - svaki javljaju na putu karaktera ćete biti u mogućnosti primiti ove ili druge mogućnosti.

još da se igra u Assassins Creed 2 besplatno i ne biti u stanju voziti projektu moraš kupiti. Ali ispred vas očekuju tok mladih ubica - vaš lik će naučiti kako da učestvuju u borbama i hodati ulicama tiho.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more