Bookmarks

Asheron Call

Alternativni nazivi: Asheron Call

Igra Asheron Call poznatog multiplayer online igračka u žanru herojske fantazije. Tvorci igre pozdravlja vas u svijet uzbudljivih putovanje sa svojim saigračima nije standardan izgled. U ovom obliku osvaja svijet ima više od dvanaest godina. I to ne gubi svoju snagu.

Prije nego počnete igrati Asheron Call, za kvalitetu igre, savjetujemo vam da provjerite s vašim računalom s operacijskim sustavom radi igre. I oni su kako slijedi:

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; RAM & nbsp; - 2 GB

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; kartica & ndash; 256 MB;

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; CPU frekvencija & ndash; 2GHz;

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Internet priključak;

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; tipkovnice;

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; miša.

Dakle, kao i sve. Ali, morate trenirati čak i proći prilično jednostavan način crtanja vas na gameplay, koje daju ime - Asheron je registracija Call. Preporučljivo je da provjerite vaše navedene informacije:

 1. posjetite na zvaničnom sajtu igre Asheron Call;
 2. , odaberite ček;
 3. unesite svoje ime;
 4. stvoriti lozinku koja se sastoji od najmanje šest znakova, a Savjet za sigurnost vašeg računa, nemojte koristiti ovu lozinku na drugim mrežama;
 5. došao i zapišite lozinku;
 6. ponovite & nbsp; prethodno određenu lozinku;
 7. , unesite svoju e-mail adresu;
 8. za odabir & ndash; registrirajte.

U budućnosti ćete biti lakše ući, samo navesti ime i lozinku i vi ste u igri. U Asheron Call igraju vrlo zanimljiv. Svet naučne fantastike, ne stvarna bića, koje uključuju vas.

Na početku igre morate pažljivo razmisliti o slici, izgled vašeg lika. Sve do detalja, kao što treba da shvate da će rast usporiti malo staze, ali vrlo pametan i veliki & ndash; Voli i brzo nestaju iz vida, ali da se u neprijatelja da će biti lako.

U svijetu igri Asheron " e Poziv online tu je izbor od tri trke: Ljudi, Lyudzhiany i Tumeroki. Evo, takođe, morate biti oprezni. Jer u budućnosti morat ćete izabrati profesiju, i sve rase imaju ograničenja u profesijama.

je također & nbsp; kreatori prisutne svojim fanovima u igri tri kontinenta za gameplay:

 • Osteth;
 • Omishan;
 • Linvak masiva.

Za početnike savjetuje kontinent lakše gdje sebe zarekomenduete & ndash; Osteth.

Osteth & ndash; naseljenim rasa svog naroda. Bright, privlači dio planete, kao što je cvatnje botanički vrt & ndash; oaza.

Omishan & ndash; kućište za tumerokov. Idealno za lov, kao oko neke džungli neprobojnim šikara. I čudovišta su pronađeni.

Linvak masiva & ndash; boravište za lyudzhianov. Najstrašnija kontinent naseljavanje grupe, a uz usamljen, stvorenja. Highlands sa malim brojem biljaka.

Ti su dati priliku da se ujedine u određene grupe, kako ih nazivaju ovdje: grupa, Savez i Kraljevine. To ovisi o skali od borbe. Bilo da ste fino pomažu jedni drugima u obavljanju zadataka, ili velikih razmjera rat i oduzimanje teritorija & ndash; ovo je carstvo.

Čini se ništa loše igra ne sugerira tako da možete okušati.

& nbsp;

& nbsp;

AC igra vas čeka. Kako možete izdržati, kada čekate na svijetu igra s odličnim grafike, uz odgovarajuću postavku, i muziku.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more