Bookmarks

Arena Online

Alternativni nazivi: Live Arena, Arena Ultra

Arena Vrijeme & nbsp; je besplatan multiplayer uloga-igranje igra u stilu Fantasy.

Arena Online igre daje sljedeće minimalne sistemske zahtjeve za igrača računalo:

& bull; operativni sistem Windows XP / Vista

& bull; high-speed internet vezu 256. 0 Kbps,

& bull; Procesor: Intel Pentium4 2GHz ili AMD Athlon64 2000+

& bull; RAM 512 MB RAM-a & nbsp;

& bull; kartica: 128MB NVIDIA GeForceFX 5600, ATI Radeon 9600

& bull; najmanje 800 MB slobodnog prostora na tvrdom disku & nbsp;

& bull; DirectX 9. 0

igrati igru ​​& nbsp; Arena Online, morat ćete preuzeti i instalirati na računalo klijenta & ndash; poseban program, koji je neophodan za ispravan utakmicu. Veličina kupac je oko 400 MB.

Prijavite u igri Arena Vrijeme ne uzima puno vremena i potapati vas u svijetu koji je već procjenjuje više od milijun igrača. Registracija Arena Online & nbsp; će tražiti da unesete adresu e-pošte i lozinku računa. Ova lozinka može se automatski generira. Osim toga, morat ćete odabrati sigurnosno pitanje i odgovor, a također pročitajte pravila i prihvatiti korisnički ugovor. Ako želite, možete se pretplatiti na iz Uprave za igre i na taj način biti upoznati sa svim gaming vijesti. Arena Online registracija će biti završen kada ste potvrdili svoj i-pošte.

Online igra Arena će vam potapati u svijetu mašte, u kojem možete izabrati put:

& bull; Barbarian

& bull; mađioničar

& bull; elf

Vaš lik će pripadati jednoj od saveza koji su neprestanih borba između

& bull; Brotherhood of Blood

& bull; Order postupku

& bull; The Dominion šuma

Kada pokrenete reprodukciju online igra Arena Online, vaš lik će se razviti mnoge vještine. No, da razviju sve vještine do savršenstva nećete uspjeti, jer što je viši nivo svoj lik je, više precizan će biti njegova specijalnost. Međutim, ako vam se ne sviđa opredjeljenje, možete resetirati sve vještine i iskustvo poena na drugi način redistribuirati.

Igra ima veliki izbor oružja

& bull; Nadolazeći

& bull; melee

& bull; magic oružje

Osim toga, vaš lik će biti u mogućnosti da biste dobili različite pribor koji će poboljšati svoj učinak i pomažu u borbi:

& bull; prsten

& bull; ogrlica

& bull; Scrolls

& bull; remena

& bull; ranac

& bull; Rukavice

& bull; i drugih predmeta

Arena Online igre ima šarene, dobro osmišljen pejzaži fantazije svijeta, potpuno ste uranjajući u igri zahvaljujući 3D grafiku. Sva područja u igri su podijeljene na one koje ne mogu biti strah od napada iz drugog igrača, a oni gdje u bilo koje vrijeme koje je potrebno da se čeka na napad.

Kada ste u Areni Online igre, svaki predmet igre, oružje, municiju, oklop, možete dobiti bez ulaganja pravi novac. Da biste to učinili samo trebate dobru borbu i učiniti zadatke & ndash; posebne zadatke za koji je postavio trofeje i razne bonuse. & Nbsp;

Arena Online igre omogućuje svoj lik da savladaju razne mir zanimanja, na primjer, postala drvoseča, krojač, kovač, rudar, metalurg. Vaša profesija može vam donijeti novac, ali i pomoći da se stvori jedinstven stvari.

Igra je vrlo napredan klanova, i vi možete pridružiti klan koji najbolje odgovara vašim ciljevima igre. Osim toga, članovi klanova daju poseban bonus stavki, zadataka i borbe, kao što je opsada dvorca neprijatelja. Članovi iste klan mogu razmjenjivati ​​i dijeliti međusobno svoje stvari i oružje. & Nbsp;

Igra je radio vrlo društvene odnose i timski rad i masivne bitke neće vas ostaviti ravnodušnim.

Play & nbsp; Arena Vrijeme može biti do najvišeg, deveti nivo razvoja karaktera.

& nbsp;
 

Igra Arena Online registracija