Bookmarks

Bogovi Arene

Alternativni nazivi: Bogovi Arene

Arena of the Gods igre koje možete igrati trenutno online.

Ovdje će se sastati sa svetom mudrog čarobnjaka, ratnici, lopovi su vrlo lukav. Morate pobjediti sve neprijatelje kako bi dobili ključ za besmrtnost.

Ako ste pravi heroj, a ne boji se ničega, onda je ovo igra je za vas, jer ćete morati da ospori bogovima, a to je snaga nije za svakoga.

U Areni bogova online registracije igra je moguće putem društvenih mreža: Facebook, Vkontakte, drugovima i moj svet. Također možete registrirati putem web stranice igre. Za registraciju morate navesti:

1) vašu e-mail adresu.

2) Ime koje ćete svi igrači.

3) Unesite svoju lozinku.

& nbsp; Igra Bogovi Arena igra birate lik koji morate proći kroz potragu za početnika. Sa ovim potragu ćete upoznati sa svim pravilima igre.

Arena of the Gods online igra koja uključuje tripartitnog sukob. Možete se boriti samo za sebe i protiv druge dvije strane.

Simulacija u Gods of the Arena je kažnjivo novčanom kaznom. Vi ste dužni da napadnu sve neprijatelje različitih stranaka, ili barem da koristite auto udarac. U slučaju neaktivnosti možete također napasti munje.

Ako jedna strana je u kolapsu ili vojnika neke stranke ne dolaze u dovoljnim količinama u bitku, oni neće biti u mogućnosti da učestvuju u igri, i bitka događa između preostala dva tima.

& nbsp; Game Arena Bogov ima brojne karakteristike:

1) Za vrijeme bitke, svaka strana može biti prisutan u isto vrijeme ne više od 30 znakova.

2) Ako je lik umre, onda za to može započeti novi lik dijela.

3) Ako je, kako bi započeli igru ​​koju su obaviješteni da ne postoje mjesta na raspolaganju, onda možete "dobiti u red", nakon podnošenja zahtjeva za posebnu opciju. Nakon što podnijeti ovu aplikaciju, nećete biti u mogućnosti da napusti igru ​​i lokacije za koje je želio da se bore.

& nbsp;

Igra Bogovi Arena liderstvo se definira na sljedeći način:

1) Nakon pola sata na svakoj lokaciji nakon početka bitke određuje "vođa" heroj koji bi mogao da nanese najveći broj pogodaka (oštećenja) na svoje protivnike.

2) Voditelj može prenijeti bilo koju funkciju rukovodstva karaktera, koji je u svom timu. Ako je ubijen vođa, gumb se automatski prenosi rukovodstvo na sljedeći znak, što je izazvalo najveću količinu štete.

3) Koristeći ovaj gumb, vođa može kretati svojih igrača u potrebne kako bi mu dati, u isto vrijeme, prilika za taktičke manevre u borbi.

Bogovi Arene nivoa igre djela "plutajući granica" učesnika.

Prije svake arena je uzrokovan broj aktivnih znakova u svakom željenom nivou od ovisnosti. Evo, najmanji broj oduzme od određenog postotak, a to je "ljudski faktor", a broj se određuje maksimalni broj učesnika na svakoj strani u ovoj areni.

Maksimalan broj polaznika može se naći u određene opcije u panelu igri.

Arena Bogov & ndash; je igra za pravi heroji!

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more