Bookmarks

ArcheBlade

Alternativni nazivi: ArcheBlade

ArcheBlade igra je multiplayer igra, koji je razvijen od strane korejski stručnjaci. U ArcheBlade igrate od treće strane.

U online igra ArcheBlade registracija je brza. Da biste se prijavili za igru ​​ArcheBlade, morate navesti:

1. Njegovo ime korisnika.

2. Napišite vašu e-mail adresu i lozinku.

da igrate igru ​​ćete ArcheBlade na odabranom strani, & nbsp; bori jedni protiv drugih.

Igra je & nbsp; Archeblade koristiti posebne tehnike i combo da ste naći u arkadna igra borbe. Također ćete sudjelovati u komanduje igra sa strategijom elementima.

U online igra možete igrati ArcheBlade jedan od deset likova predstavljeni:

1. Renoah Collintz & ndash; ona ima nevjerojatnu snagu percepciju prostora. Njena specijalnost je da se ubije, ali kao skaut Renoah Collintz to pokazuje više nego savršeni.

2. Elika Bayer je tamna vilenjak. On je vlasnik osiguravajućeg društva i drugih poduzeća. Ona je optužen za stvaranje univerzalnog oružje.

3. Gaspar la Velfanar & nbsp; - To spada u klan patuljaka. Spada u priverzhenikam carica tame. Ovaj lik je bio u stanju predvidjeti svoju budućnost.

4. Cezanne La Gatal & ndash; Ranije, on je bio na tajnom zadatku istražitelj. Ona ima moć crnu magiju. Njegovo pravo lice niko neće vidjeti, kako je odlučio promijeniti svoj izgled. On je također podređen carice tame.

5. Elrath Nazaruth & ndash; živjela je u Kraljevini Vilenjaka, koji stvaraju ljubav i odanost. Ona ima snažan magija i je neprijatelj carice tame.

6. Dan Mei je divovski ratnik pleme. On se borio na strani carice Tame, jer u lošim vremenima je spasila svoje pleme.

7. TIAC Thompson Jr. je viši general sedmi lige. On je uvijek poštuje zakon i da racionalne odluke. Ali unatoč tome, on je bio vrlo grub i okrutan. TIAC Thompson Jr. On zna magiju i posjeduje borilačkih vještina.

8. Dick je Megaton je viši general Gina. On je rođen s prokletstvo krvi, ali, uprkos tome, je obećao da će uspostaviti pravednost u svijetu.

9. Renny Rich'Lich je viši general Odessa. Ona ima magične moći i učitelj magije u Odesi akademije. Ona je i špijun osjećaj.

. 10 Valle Estrada Draco Emperatore je praunuka generala Dragons. Smatra se sedmi priverzhenikom lige. Ona shirif.

Svi ovi likovi imaju jedinstvene sposobnosti.

Možete igrati igru ​​ArcheBlade online, ako vaš kompjuter zadovoljava sljedeće sistemske zahtjeve:

1) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Intel Core2 Duo 1,86 GHz & ndash; procesor.

2) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; 2GB & ndash; RAM-a.

3) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; 2.5 GB & ndash; hard disk.

Zajedno sa svojim prijateljima da se prijavite online igra ArcheBlade slobodno vrijeme provodi dobiti još više zabave.

Pratite sve ciljeve na najvišoj razini i na taj način zaraditi uspjeh u igri ArcheBlade. Sretno vam u ovom neverovatno i uzbudljive bitke!

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more