Bookmarks

APB Reloaded Online

Alternativni nazivi: APB Reloaded Online

APB Reloaded online & ndash; uzbudljive nove multiplayer igra koja govori o sukobu bandi i policije. Igra se odvija u našem vremenu, a korisnik može osobno učestvovati u demontaži i utjecati na njihov ishod.

Original nlayn igre & nbsp; APB Reloaded je razvio u realnom vremenu svjetova, ali nakon akvizicije Gamers Prvo, to je značajno poboljšan i doveli na novu razinu. Razvoj igre učestvovao David Jones, koji je razvijen od poznate igre GTA.

APB Reloaded online igra ima sljedeće minimalne sistemske zahtjeve:

- Operativni sustav: Windows XP;

- CPU: Core 2 Duo procesor 2. 13 GHz

- RAM: 2 GB;

- Video: 256 MB Radeon X1800;

- DirectX 9. 0s;

- slobodnog prostora na tvrdom disku: 5 GB;

- Internet vezu brzine: 512 Kbit / sec.

U praksi, ovi parametri za zgodan proces igra može biti mali. APB Reloaded igra online, koji ima sljedeće preporučene zahtjeve:

- operativni sistem: Windows Vista / Windows 7,

- CPU: 2. 4 GHz Intel Core 2 Quad ili slično,

- Memorija: 4GB;

- Video: GeForce 8800 GT 512 MB ili ekvivalent;

- širokopojasni internet vezu.

Ako postavke računar ispunjavaju zahtjeve igre, & nbsp; tada mogu da se p EGISTRACIJA igre & nbsp; APB Reloaded . APB Reloaded & nbsp; Online & nbsp; & nbsp; Registracija je potrebno jako malo vremena i napravljen je kao zgodan. Za ovaj online igra morate da odaberete & laquo; Download & raquo;, onda će biti za preuzimanje datoteke i laquo; Zapuskatr & raquo;. Nakon što je datoteka instaliran na računalu, jednostavno pokrenite ga i slijedite upute. U ovom p EGISTRACIJA & nbsp; APB Reloaded je završen i možete nastaviti izravno na gameplay.

i gras APB Reloaded & nbsp; online omogućava korisniku da igraju za jedan od dva frakcije: ZLOČINCI ili Enforcers .

ZLOČINCI & ndash; ova frakcija bandita, oni su inicijatori zločina u gradu San Paro. Bandits & ndash; ovo su momci koji su mirno u gradu dobro, ne žive, a oni se stalno organiziraju razne poremećaje nego izazvati žestoku reakciju policije a. Postati strani banditi, korisnik će morati obavljati dva osnovne zadatke bande grad. Prvo, posao neće biti vrlo odgovoran, u osnovi sve će se svesti na otmica automobila s naknadnim isporuke na pravo mjesto, crtanje grafita, krađe droge i slično. Kao obavljanje svih ovih zadataka, autoritet igrač će rasti i da će dati složeniji, odgovoran i opasan zadatke. & Nbsp; Naravno, to će rasti i nagradi za rad. I i igrati online & nbsp; APB Reloaded za bandite i zanimljiv zbog različitosti i originalnost dobije posao. Na primjer, ako na početku misije & nbsp; stavljen je posao samo da ukrade i uzeti automobil na pravo mjesto, onda posao može znatno dopuniti, ovisno o situaciji, što se ispostavilo da je igrač. I naravno, ova situacija će trebati da shvate što nije uvijek lako, ali uvijek fascinantno.

Enforcers. I grata u igri & nbsp; APB Reloaded & nbsp; & nbsp; online za policiju - što znači da štiti i braniti grad od kriminalaca. Dužnosti policije uključuju hvatanje kriminalaca, što nije tako lako. Nisu svi ide na učinkovito uhvatiti kriminalce. & Nbsp; Igranje za policiju, igrač će dobiti zadatke iz agent Prentiss Tigrovi i Pretorijanaca. Policijski posao nije lako i opasno. Na primjer, zadatak da isporuči & nbsp; zlato ili veliku sumu novca iz točke A do točke B je opasan i kompliciran. Bez obzira na oklopna vozila i druge mjere poboljšanu sigurnost, to je vjerojatno da će biti vrijedan teret presreli. Svakako kriminalci već znaju o ruti i biti spreman za napad u svakom trenutku. Možete, naravno, strmoglavo nalet ravno do željene tačke, i naedyatsya da banditi nemaju vremena da se adekvatno odgovoriti, a možete doći sa drugim putem, onda će loviti napadačima složenije.

Grafika na najvišem nivou, baš kako i inteligentan sistem kontrole.

Za sve u APB Reloaded & nbsp; da igraju , da se riješi korisnicima. Jedino što zna da da igra & nbsp; APB Reloaded će biti zanimljivo bez obzira koga igrate. & Nbsp;

 

APB Reloaded online registracije