Bookmarks

Anno 2070

Alternativni nazivi: Anno 2070 Anno 2070

Igra Anno 2070 - igra dolazi iz budućnosti. Ovaj projekt nikada počiva na lovorikama. Programeri igre stalno poboljšanje njihovih potomaka, stvarajući sve više i više novih dodataka, uključujući ispravke grešaka, nove misije, nova radna mjesta, bolje oružje, sposobnost za izgradnju novih zgrada i više. Sama igra je vrlo zarazna strategija, izveden uz visoku kvalitetu i lijepe - grafika je stvarno izvanredan. I zanimljivu priču, i gameplay je više nije nadležan za prikupljanje na monitore igračima iz cijelog svijeta.

Igra Anno 2070 će biti prebačen na vas u budućnosti - naime, 2070. Nivo mora se značajno povećao, a uništeno mnogim velikim gradovima širom svijeta. Klimatske promjene na planeti, a sada većina preostalih zemljišta na površini vode postao jednostavno moglo stanovati. Mnogi kritičari igre morao priznati projektu najuspješnijih strategija, postojeće danas. S druge strane, Anno 2070 nudi svojim učesnicima prevezeni u cijeli novi svijet gdje je svaki korak očekujete avanturu.

Kako bi se omogućilo da se igrati u Anno 2070 je uspješan, morat ćete naučiti kako da glatko proizvesti sve potrebne resurse, morate brusiti svoje vještine u pregovorima i naučiti osnove trgovanja. Važno je napomenuti da je igra provodi najsvestranijih i sveobuhvatne ekonomske strategije svih prethodno susreli. I tako da možete vizualizirati ono što je ovaj projekt, možete tražiti Anno 2070 video trailer.

Za početak igre, morat ćete kupiti pretpristupnih ključeve i preuzeti igre. Budući da je projekt je interaktivan, on je već ispred vas očekuju tradicionalan proces registracije. Danas predstave Anno 2070 ne može biti slobodno - minimalna vrijednost igre - 220 dolara. Ali vjerujte mi, ovaj projekt u potpunosti opravdava svoj trošak. Jednom kada dobijete pristup ključeve, vi ćete biti u mogućnosti da Anno 2070 preuzimanje i instalirati na računalo, pored svih pridošlica je na raspolaganju besplatan demo verziju igre.

Činjenica da je u ovom trenutku igra nije preveden na ruski, ne treba zbuniti - upravljanje je vrlo jednostavan i možete ga shvatiti intuitivno.

Kada možete skinuti Anno 2070, morate se bave razvojem budućeg društva. Moći ćete kolonizirati nove otoke i frustrirajuće vlastite metropole. Vi ćete biti dostupan za izgradnju novih tvornica i postrojenja jedinstven, kao što su robotostroitelnye, dijamant rudarstvo i rafinerije.

U Anno 2070 je implementiran u potpunosti jedinstven sistem kontrole i igra mehanike. I, naravno, prije nego što ste očekivali puno potpuno nove zadatke i zadatke. Sada, učesnici projekta će biti u mogućnosti da izgrade u svojim gradovima su arhitektonski remek da nije do sada vidio u bilo kojoj igri.

 

Anno 2070