Bookmarks

Anarchy Online

Alternativni nazivi: Anarchy Online, Anarchy

Anarchy Online igre je univerzalno priznat MMORPG, koja je postavljena u dalekoj budućnosti na planeti Rubi-ka. & Nbsp;

& nbsp;

Planeta je pokriven krvavu borbu između korporacije Omni-Tek i pobunjenika klanova za kontrolu planete, kao i depozite notum (nanobotima goriva). Za početak igranje igre Anarchy Online ćete imati kao rezident jedne od pokrajinske planeta u galaksiji, koja kontroliše moćne korporacije.

& nbsp;

Igra Anarchy Online sasvim lijepo učinio grafički, smatra se da su programeri dobro istraženih priču i glazbu je dobro izabran.

Prije nego što počnete da igrate Anarchy Online, morate biti registrirani. Pridružite u igri Anarchy Online je standardni:

treba da unesete korisničko ime

e-mail adresu

da unesete i potvrdite lozinku

Pročitajte ugovor o licenci i korisnik

Ako želite, možete se pretplatiti na vijesti ažuriranja Funcom. Ako ste već registrirani u Funcom, re-registraciju vam ne treba, samo ići ravno na drugu fazu. U Anarchy Online registracija uključuje skidanje igre klijenta. Preuzmite originalne igre klijenta, i instalirati ga na računalo, vi ćete dobiti pristup ne samo da originalne igre, ali i da svoje dopuna Notum Wars, Shadowlands, Alien Invasion, Lost Eden i naslijeđa Xan.

& nbsp;

Kada se završi Anarchy Online registracija, od vas će biti zatraženo da stvori svoj lik: za određivanje frakcija (Neutralni, klana, Omni-Tek), rasu, spol, jedinstvene vještine i zanimanja budućnosti karaktera.

& nbsp;

U Anarchy Online možete igrati za jedan od četiri utrke. Homo Solitos više nego bilo koji drugi identifikuje sa savremenog čovjeka, i rasne osobine pomoći će igrač koji postigne uspjeh u bilo kojoj struci, ali oni ne mogu specijalizirati u bilo kojem području. Atroksy & ndash; Ovaj aseksualnih bića sa veliku snagu, izdržljivost i posvećenosti, tako da snage i izdržljivosti veći od onih drugih rasa, što im omogućava da budu odličan boraca.

Opifeksy & ndash; rasa stvorena za obavještajne i tajne operacije odlikuje visok stepen Agility i izmiče, što njeni predstavnici Dodge većina napada.

Nanomagi & ndash; najmlađi rase, intelektualni i mentalni razvoj, ali sa ograničenim parametrima snage i izdržljivosti da može postojati samo na planeti Rubi-Ka zbog specifične aktivnosti organizama.

& nbsp;

Anarchy Online igra vas vodi na mnogo, mnogo godina da dođe u grad budućnosti u kojoj igra likovi kreću po gradu automobilom i avionom, gdje je svaki lik nosi razne oružja, uključujući i vatreno oružje, skup svih korisnih a ne samo zaštitnih uređaja.

& nbsp;

niveliranje u Anarchy Online može biti u određenoj mjeri u korelaciji sa srednjovjekovnom igračka, samo pod uslovom da kupovinu niste imali mađioničari i raznih proizvođača, a u automatskom prodavnicama i nanotehnologije, umjesto proučavanja čaroliju će koristiti mozak implantate .

& nbsp;

U Anarchy Online, kao u srednjem igrama, čekate za borbu, tim napadima i veliki broj zadatke. U igri Anarchy Online ćete biti u mogućnosti da se suoči sa samo jedan jedini problem: gdje da biste dobili nekoliko dodatnih sati u danu koji možete potrošiti na igru, kao što uronite u svijet Rubi-Ka dnevno, teško da će uskoro se odvoji od nje. Igrati online Anarchy će privući ljubitelje uobičajenih MMORPG, i navijači futurističkog igara.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more