Bookmarks

Alpha Empire

Alternativni nazivi: Alpha Empire

Alpha Empire Online & mdash; Strateški igračka pretraživač, za pažnju igračima uzbudljive svemirske bitke velikih razmjera za kontrolu galaksije Alfa. U ovom fascinantnom fantastičnu priču i fantastične grafike nijedan Fantasy ljubitelje stil je jednostavno nije u stanju da ostaviti ravnodušnim!

Da bi se cijeniti najnovije tehnologije, s kojom je Alpha carstvo online igre, računalo mora ispunjavati sljedeće uvjete minimalne sistemske:

1. Procesor: Pentium 133 MHz (ili slično);

2. RAM 16 MB;

3. Slobodnog prostora na disku i mdash; 60 MB.

Ako sve prođe dobro, slobodno nastavite na obrazac za registraciju u igri Alpha Empire:

-Navedite svoje korisničko ime i mdash; ime koje vam je potrebno da igra u Alpha carstva;

-actions e-mail adresu da primate novosti igru ​​ili oporavak lozinke;

-Pridumayte lozinku;

-Podtverdite lozinku;

-Unesite engleski riječ je prikazano na slici.

Press & laquo; Play Game & raquo; Alfa Empire faza završava online prijave. Sljedeći korak & mdash; izbor među in-game utrkama, kratki opisi koje možete vidjeti na službenoj web stranici, prije nego što idu na stranu Registracija Athanaton:

1) Zemljani (oni - ljudi) i mdash; većina mladih lokalnih rase, ali to je već izrazila želju da kontroliše prostor područjima. Posebnost & mdash; kombinacija oklopa / snage / brzine & mdash; To je omogućujući im da osvoji ogromne proteže od prostora.

2) Ksenoborgi (bube) i mdash; savršeno prilagodljiv i brojne utrke, u kojoj Alpha carstva igrati vrlo zanimljiv, jer su najbrže regeneracije zdravlja i energije, imaju najveći širenje oštećenja i svoje brodove i mdash; najjeftiniji.

3) Drakkar & mdash; visoko drevni, ali ne i ljudski, rasu. Oni sebe smatraju superioran u odnosu na druge rase, koji, prema njihovom mišljenju, gotovo ne razlikuje od životinja. Većina pogodan za one koji namjeravaju da prisustvuju ovoj utakmici, ne više od 1-2 puta na dan kao brodova Drakkar najsporije Store energije, ali mnogi. Isto tako, ako ne pokušati igrati igre online Alpha carstva kroz česte napade na tuđe zemljište, nego jednostavno žele da se mirno razvija u njihovom sistemu, samo pribjegavanja prisiljeni obrana & mdash; ova utrka će vam najbolje odgovarati.

Tako ste odlučili na & laquo; nacionalnost & raquo; i konačno početi online igra igru ​​Alpha carstva. Ono što ćete vidjeti na prvom mjestu:

-STARS;

-Planetu;

-Nekoliko asteroida.

U ovom trenutku, vi ćete biti u sektoru stanovništva (i laquo; Metropolis & raquo;) & mdash; Vaši osobni prostor, ali ti gde niko ne može. Osnovni radnju igre Alpha Empire Online odvija u General galaksiji, koja se sastoji od pluralnosti sektora koji smjestiti 3-7 planeta svaki. Da bi široj Galaxy, morate otvoriti portal i poslati ga kroz kolonije.

Najvažnija stvar je da zapamtite:

-to Metropolitan Area ne može dobiti nitko osim vas;

-Kroz slab portal može uzeti kolonizator i izviđanje;

-Ne mogu sjediti za život u metropoli, ali vjerojatno ćete se umoriti od toga. Base Colony! Posebno, bez kolonije utakmica će biti besmislen;

-Na kartu nećete naći svoj sistem jednostavno zato što ne postoji.

poretku stvari, koje diktira online igra Alpha carstva, u stvari, da se svede na sljedeće korake: nakupljati resursa, trodimenzionalni tehnologija za proučavanje stablo tehnologija za poboljšanje planetu i kolonizirati Novogradnja flotu! Definitivno nešto učiniti i gdje da rastu, tako i hellip; Dobrodošli u svemir na brodu!

su & nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more