Bookmarks

Alien vs. Predator

Alternativni nazivi: Alien vs. Predator

Alien vs Predator igra - fantazija triler u stilu akcije, akcije koja se odvija u prvom licu. To je zabavno strijelac u kojoj su dostupne kao za jednog igrača i multiplayer modove. Postoje tri zanimljiva zajednička kampanja plus nezaboravna igra. Mnogo toga ovisi o izboru određenog karaktera. Igra je zemljište se temelji na određenoj mjeri na poznati film "Alien" i "Predator". Projekt developer - kompanija Rebellion Developments, a prvi izdavač - Sierra Entertainment. Oni koji će igrati Alien vs. Predator, će učestvovati u legendarni rat između dva dobro poznata i popularna naučnih znakova. Waiting for you nezaboravne trenutke lova u džungli. Osim toga, možete osvojiti kolonija okružen močvara. Ne poriču sebi zadovoljstvo! Potrebno je da preuzmete igre Alien vs. Predator, odaberite željeni znak, a avantura neće vas čeka!

Što je zapravo igra Aliens vs Predator? Ovdje su neke važne funkcije koje utječu na gameplay:

- korištenje igre vlastitih motora;

- dinamičan svjetlo mape, koje su često vrijedan igrača;

- odlično, i što je najvažnije relevantne, zvuk, stvarajući atmosferu anksioznosti;

- kvaliteta video Alien vs. Predator igra sa živim specijalnim efektima;

- mogućnost čuvanja u bilo kojem trenutku.

Dakle, kada ste odlučili su se za ono što je da opstane u takvim opasan svijet, uzeti u ruke Alien vs. Predator oružja, zalihe hrabrost i proslijediti. Možete igrati za jedan od sljedećih znakova, koja je i sama se ogleda u stilu igre i događajima oko. Pa, upoznajte: Čovjek (vojnik), Upravljanje Colonial Marine. Za čovjeka put polazi od stanice, gdje je zaboravio, kada je napad stranci. Svi ljudski život - beskrajna utrka i borba za opstanak. On će izaći iz stanice i pobjeći iz okolnih stvorenja. To je - to je objekt koji se stalno lovi, tako da ne možemo opustiti na minut. U nastavku karakter - stranac, čiji je glavni zadatak je da štiti košnicu od marinaca, a zatim i pokušati doći do stanice marinaca. U ovom slučaju, igrač preuzima ulogu običnog Alien. I još jedan lik - Predator. On vodi lov za marincima da se vrate ukradeno vozilo. Ali često je žrtva strancima, tako da se bori s njima. Dešava se da su vanzemaljci, Predator mirisalo i da su mu na tragu. Neophodno je da se sklone i eventualno pokušati nadoknaditi izgubljeno snage ne bi postao na kraju žrtva. Svaka od ovih likova svoj način suočavanja sa neprijateljima i specijalno oružje da pomogne preživjeti u beskrajne bitke. Možete proći jednu firmu za jedan od njih, a zatim zauzimaju multiplayer modove. To će biti super! Vi ćete vidjeti, samo ne mogu da se odvojim od igre! Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more