Bookmarks

Aliens versus Predator 2

Alternativni nazivi: Aliens versus Predator 2

Opozicija stranih predatora i počeo odavno. Ova priča je voljen milijuni gledalaca, što je, naravno, i kompjuter projekt ne može biti lišen pažnje. Igra Aliens vs. Predator 2 - divna priča, baš štedi sve funkcije sage. Kao začetnik nove igre bila je kompanija Monolith. Osnivači projekta došla da ga sa strahopoštovanjem i veliku odgovornost, a to se ne može razmatrati igračima poštovati. Ugodan je činjenica da je softver kompanija nije jednostavno držati glavnu priču ideje prenose u filmu, ali ne zanemari priču pokazao u prethodnom dijelu projekta.

odmah upozorio da nade navijača stranaca i predatori će biti ispunjeni u potpunosti. Vanzemaljci protiv Predator 2 kom Monolith uspio da ostvari scenarij dostojan najboljih Hollywood priznanje kritičara. Ovdje je sve što vam je potrebno stvoriti klasi akcijske igre sa svim svojim posljedicama. Vaš lik će imati posla sa živopisnim likovima, realno krajolik ubrizgava potrebne atmosfere i stvoriti odgovarajuće raspoloženje, divan dijalog, koji ne čini daleko za kafu. Oh, i biti spremni na činjenicu da je igra Aliens versus Predator 2 kroz praktično zasićene sa specifičnim humorom, što uvelike smanjuje napetost i podiže raspoloženje.

U toku igre, koji, usput rečeno, počet će tek nakon što će biti u stanju preuzeti Aliens vs. Predator 2, ćete naučiti da je među glavnim likovima će biti puno pridošlica. Na primjer, slučaj bi morao biti agresivan vođa grupe ruskih plaćenika koji je jednom ozbiljno oštećen od strane zubi predatora. Svi glavni likovi njihovih rezultata sa nasilnim vanzemaljcima. I ostvarivanje njihovih opozicije prestao da bude ravan i monoton - interakcija između likova čini gameplay više zanimljiv.

scena slagalica podnijela neobičan način, tako da igra Aliens vs. Predator 2 postaje mnogo više uzbudljivo. Igra se kreatori su odlučili da napuste tradicionalne uniforme uzastopnih firmi - umjesto toga, morate prikupiti komada priče linija, u doslovnom smislu te riječi. U početku, sve se može činiti previše komplicirana i zbunjujuće, ali nakon nekoliko minuta shvatite da bi to moglo izgledati sve igre, a to bi bilo divno!

Svaka nova epizoda je ne samo zemljište, ali grafičke performanse, glazba, jedinstvenu atmosferu. Svaki od likova u cipele koje ćete posjetiti, ima svoj karakter, individualni način razmišljanja koji sprečava monotonije u igri.

da vide za sebe sve vrline ovog projekta, to, naravno, želite testirati, i da će biti ispitan od strane opisni video Aliens vs. Predator 2, koji adekvatno zastupljeni sve prednosti igre.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more