Bookmarks

Alice: Madness Returns

Alternativni nazivi: Alice: Madness Returns

igra Alice: Madness Returns & ndash; Projekt je u najboljoj tradiciji žanra i laquo; akcija & raquo;, u kojoj su svi događaji su pregledane od treće strane. Kao začetnik igre dali su predstavnici kineskih studija Spicy Horse. Po prvi put je široj javnosti projekt je predstavljen sredinom 2011. godine. Ova igra je posebno stvoren za osobna računala i za svoj omiljeni konzole i set-top box.

Povratak Madnes Alice nam govori tragična priča o djevojka Alice, čiji su roditelji ubijeni u strašnom požaru prije nekoliko godina. Glavni lik je preživio, ali tragedija nije prošao za djevojku bez traga. Nakon požara, Alice je odveden u psihijatrijsku bolnicu, gdje je morala da se bori svaki dan sa svojim sjećanjima i strahove. Dakle, deset godina liječenja u vidu djevojke stvaraju svom svijetu & ndash; vrsta radije Wonderland za Alice. Za to vreme je junakinja je oporavio i sada mogu ostaviti & nbsp; zidovima bolnice, ali takve traume jednostavno ne nestaju i hellip;

Alice: Madness Returns PC će pokazati da nam život Alice izvan bolnice. Ona pokušava da živi mirno u Londonu, redovito sastaje sa psiholozima, međutim strašno halucinacije do sada ne pusti ga. Alice razumije da biste dobili osloboditi od njih, morate pronaći i objaviti uzrok patnje. U Alice: Madness Returns da igra, kao što je praksa je vrlo zanimljiv, jer neobična priča čini da ozbiljno i razviti potpuno atipična tehnologija igra. U Londonu, glavni lik pada teško & ndash; snove, uspomene, neke slike i onda se pojavljuju u memoriji. Možda bi bilo bolje da ostat će zauvijek u zemlji čuda?

Za početak igre, morat ćete Alice: Madness Returns preuzeti instalacijsku datoteku. Moderna torrent tracker-će to učiniti brzo i lako. Čim uđete u nacrtu, vi ćete znati da je jedino mjesto na spas svog glavnog lika izgubio svoju snagu. U sve to vrijeme, dok se djevojka pobjegao od problema vlastitog, u fikciji zemlja promijenila mnogo, čak i da se infiltrira zlo ovdje. & Nbsp; Kao što ste vjerojatno pogodili, igra Alice: Madness vas vraća odgovoran zadatak & ndash; Alice Wonderland spasiti.

zaplet igre je konvencionalno podijeljena u dva dijela: potreba da se bavi događajima koji se odvijaju u sadašnjosti, i uspone i padove u imaginarni svijet. Odlična grafika omogućuje najbolji način da se pokaže razlike između svjetova: pravi London prilično dosadan i dosadan, ali je imaginarni svijet je jednostavno prelijepa svijetle boje. Prati stanje glavnog lika može biti u smislu razumijevanja, koji se može povećati na uštrb nekih bonusa i pada zbog uticaja neprijatelja.

Uvjerite se sami u istinitost gore može biti u potrazi za Alice: Madness Returns trailer video koji će vas sigurno intrigira!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more