Bookmarks

Klima Konflikti: Vijetnam

Alternativni nazivi: Klima Konflikti: Vijetnam

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200+

Memorija: 1 GB

Grafička kartica: 256 MB

disku: 2 GB

Air Konflikti: Vijetnam - arkadna video igra, gdje imamo najpoznatiji avion je sredinom 20. stoljeća kroz retorte rata u Vijetnamu. Ali igra Air Sukobi nije jednostavna arkadna igra, uz prisustvo brojnih elemenata kontrole simulacije aviona čini više blizu realnosti i to će biti teško sprovesti fantastičan zavoje bez katastrofalne posljedice za posadu, koji će doživjeti zabrane preopterećenja. Hangar Air Sukobi sadrži oko 20 različitih modela zrakoplova, uključujući svjetlo borci, bombardera i napada zrakoplova od SAD-a i Sovjetskog proizvodnje. Osim toga, igrač će biti na raspolaganju mogućnost da se osjećaju kao pilot helikoptera Gunship tog doba. Svi modeli zrakoplova dizajniran s neverovatno preciznošću, te su kopirane iz Real uzoraka.

i žetelica, i Švedske ...

U toku misija, Klima Konflikti: Vijetnam igrač neće biti ponovo zatraženo da promjenu mjesta u avionu za rad to, da se osjećaju kao pilot ili odbor strelice. U prvom slučaju ćete biti u mogućnosti da imaju kontrolu nad putanje aviona let, i drugi, vaš zadatak će biti da štiti svoj avion od neprijatelja napada. Igra ima mnogo misija gdje morate biti na nivou let napada ciljeva na zemlji u zraku iz puške ili bacanje bombi jačanje i neprijatelj aerodrome nizak. Igra je Air Konflikti: Vijetnam je strateški komponenta svjetlosti i kada će biti dostupna za kontrolu jednog od nivoa aviona, ali ćete biti u mogućnosti da daje naloge vođen koordinaciju taktika neprijateljske napade pomoću jednostavne komande.

Mission

Svi misije za jednog igrača kampanju igra će se održati na nebu, rat u Vijetnamu i rijetko ćete biti u mogućnosti da ispuni dva isti posao, jer ću imati ne samo vrsta zaštite životne sredine, ali i moć neprijatelja, kao i popis zadataka za određenu razinu. Još jedna amazing imaju klima sukoba, odnosi se na priču igre za jednog igrača kampanje u kojoj svi misije su povezani u seriji. Između sorties možete slušati brifing s ciljevima sljedeći posao, a ponekad i ključnim trenucima će biti u pratnji videa, izrazio profesionalnih glumaca. Nakon izvođenja svih zadataka za jednog igrača, igrač će biti na raspolaganju za sve igre kartice za jednu misije, gdje možete odabrati svoj trenutni posao i aviona. Ovdje možete snimati preko neprijateljske položaje na bombarder ili učestvovati u ovom vazduhu klaonice na čelu jedne velike brzine borac.

oružja

Svi avioni na raspolaganju u igri će imati mogućnost izbora oružja, na kojoj ćete moći izabrati najbolje arsenal za ovu misiju. U single-player kampanju, popis oružja odabrati će biti otvoren postepeno, a vi ćete biti korak po korak za poboljšanje borbene moći avion od posla na posao. Za maksimalnu varijabilnost u obavljanju zadataka, možete napraviti popis oružja za sve borbene zrakoplove svog linka u borbi za izabrati na kojoj avioni će biti lakše obavljati borbene zadatke na osnovu njegovog municije. Ova opcija je dostupna ne samo za američko-napravio avion, ali i za Sovjetski "sokolovi", a vi ćete biti u mogućnosti da se odluče na kojoj strani vam učestvuju u borbi u vazduhu iznad Vijetnama.

 

Računalo igra Air Konflikti: Vijetnam