Bookmarks

Klima Konflikti: Secret Wars

Alternativni nazivi: Klima Konflikti: Secret Wars

Procesor: Intel Pentium 4 @ 1. 6 GHz / AMD Athlon XP 1600+

Memorija: 1 GB

Video: 256 MB

disku: 4. 5 GB

Air Konflikti: Secret Wars - jedan dio poznatog arkadna igra avijacije sa malim pristranost u simulaciji. Ovaj put, autori igre odlučili da nas odvesti u nepoznato istorijskim trenucima svjetske avijacije, od kojih je većina će se održati na frontovima Drugog svjetskog rata, kao i nad nebom Tobruk, Azerbejdžana i Jugoslavija. Igra je Air Konflikti: Secret Wars iznenađenja i protagonista, odnosno heroinu. Krhka djevojka širom igra će voziti najsmrtonosniji avion iz sredine 20. stoljeća. I da se odupru hrabri pilot sa pozivom DeeDee će biti najviše žestoka Aces Lyuftvafe i sovjetske Air Force. Sve u igri Air Konflikti: Secret Wars 2011 sedam nepovezanih kampanje igre, od kojih svaki ima nekoliko misija. Nakon završetka svake kampanje ćemo morati čekati neku vrstu flashback, kada će nam se igra okrenite u Prvom svjetskom i protagonista većine tih putovanja u prošlost će biti otac glavnog lika i postepeno učimo priču o nestanku hrabrih pilota, istovremeno ovladavanje leti na šperploča avionima. Letovi na polici nakon što je motor borac velike brzine od Drugog svjetskog rata će izgledati vrlo kontrast, ali oni donose posebnu notu i pružiti vezu na vrijeme.

U single player kampanje

Igra Air Konflikti: Tajni ratovi, odnosno njen single player kampanju, kao i bilo koji simulator nije bogata je raznim krajolika. Međutim, ovaj propust inherentne u svim igrama ovog žanra, programeri zraka sukoba: Secret Wars odlučuje širok izbor zadataka. Svaki od aviona u Air Konflikti: Tajni ratovi 2011. godini će imati standardni set oružja, koja se sastoji od mitraljeza, bombi i projektila. Svaki od njih ima svoje specifičnosti, mitraljeza imaju tendenciju da pregrijati, tako da su beskrajne pečenja može dovesti do povlačenja oružja iz sistema i brži završetak municije, rakete nisu jako precizne, i da nauče kako da brasyvat bombe s preciznošću vam je potrebno puno mušica preko potencijalna meta.

Upravljanje

Za razliku od mnogih prethodnih dijelova serije, upravljanje je više kao simulator i koristite tastaturu s mišem, iako je moguće, ali je igrač negira niz važnih prednosti. Međutim, ako želite, možete se prebaciti u arkada modu igra u kojoj ne tako osjećaju, i upravljanje zagušenjem, možete se koristiti za samo jednu misiju. Upotreba simulacije u administraciji će učiniti igra povremeno oštrije i uzbudljivije, međutim, da proučava složene skretanja i prilagođava posebno let će morati provesti malo više vremena. Jedna od karakteristika igre bio je skali od adrenalina, koji popunjava najbrže u toku opasnih skretanja i juri neprijatelja ili iza. Kada je vaga je ispunjen do kraja vremena u igri da uspori malo i preciznost će biti mnogo veći.

 

Računalo igra Air Konflikti: Secret Wars