Bookmarks

Air Sukobi: Pacific Carriers. Aces of the Pacific

Alternativni nazivi: Air Sukobi: Pacific Carriers. Aces of the Pacific

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200+

Memorija: 1 GB

Video: 256 MB

disku: 2 GB

Air Sukobi: Pacific Carriers - drugi dio računala s elementima arkada let simulacije zrakoplova od Drugog svjetskog rata. Igra je Air Sukobi: Pacific Carriers, poznat u Rusiji kao Aces Pacifika nas vodi na prednjoj strani bitka između SAD-a i japanske snage na Pacifiku prostranstvima. Igra Asa Pacific potiče, kao što se očekuje u Pearl uvali, poznatiji kao Pearl Harbor, gdje, nakon napada na avion japanski jedan od najvećih pomorskih baza u SAD-u, Amerikanci su bili prisiljeni da se pridruže u globalnom vojnom sukobu. Oslabljeni američke snage su nespremnog, ali malo oklemavshis od teškog oštećenja su još uvijek u stanju pronaći rezerve i dati adekvatan odgovor na carski zrak. O ovim nelagodno dana i recite nam Air Sukobi: Pacific Carriers u 2012. godini, igra u kojoj možete slobodno letjeti u poznatom uzorcima aviona ne samo u SAD, već iu Japanu.

Gameplay

Zbog arkada dio upravljanja u Air Sukobi: Pacific prevoznici u 2012. će biti potrebno mnogo vremena na njen razvoj. Aces of the Pacific će raditi na let svog krilatog ubice sa samo jednim klikom, gdje je kretanje kursora će biti odgovoran za pravac leta, a dvije tipke će koristiti pištolje i bombe odgovoran za damping. U toku nekoliko misija je igrač u igri Air sukoba: Pacific Nosioci nemaju vremena da se sastane sa snagama neprijatelja u radne borbi ili leti na niskom nivou let, bombardovanjem i neprijateljske brodove. U ukupno, igra Air sukoba: Pacific Nosioci nudi tri različite vrste zraka tehnologije - high-speed i svjetlo boraca, torpedo bombardera da se bori protiv površinu ciljeve i bombardera za bombardovanje luke i aerodrome. Postoji jednostavan uzor, gdje će biti igrač naplaćuje stručnost potragu misije na njega u drugom će biti na raspolaganju za svoj maskirnu neobične avion ili par novih oružja. Igra Aces Pacifika i strateški je komponenta, gdje igrač može kontrolirati jednom cijelu eskadrilu zrakoplova, u uži izbor za svaku od tih oružja u borbi za prebacivanje iz jednog aviona u drugi. Prekidač može vam pomoći, ako u slučaju aktivnih neprijateljstava imaju iscrpljen municije. Vraćanje avion, od vas će se vratiti u službi, a računalo asistent u ovom trenutku neće imati vremena za let do aerodroma za sljedeći dio municije za pištolje na brodu.

Fizička i online igra

ispuniti misiju da eliminiše neprijatelj je poplavljeno, pod vodom i bombardovanje iz vazduha tehnike i ciljeva na zemlji, bit će razblažiti vrlo atraktivan izgled. Opcije igra ima širok popis opcija, tako da ako želite, možete dogovoriti za sebe praznik za oči. Nakon izvođenja svih zadataka za jednog igrača Kampanja će trajati svoj put da se povežu bitku, gdje je "nastavak banket" apsolutno sve karte dostupne single-player kampanju u nekoliko načina borbe.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more