Bookmarks

WAR

Alternativni nazivi: A rata

& nbsp;

A. RAT online & ndash; to je besplatno multiplayer uloga-igranje igra stvorena od strane programera u žanru naučne fantastike.

A. Online igra Gura rat moć visoke zahtjeve na računaru. Potrebna vam je internet veza i Internet pretraživač. Programeri preporučuju korištenje Mozilla Firefox. Browser mora prihvatiti Kolačići i to mora biti aktivirana Javascript. & Nbsp;

Upis u igri A. RAT je dovoljno jednostavan. Morat ćete ući u ime pod kojim ćete znati u igri, lozinke, e-mail adresa. Registar A. Rat će tražiti da odaberete pol karaktera (to može biti drugačiji od tvoje), i dogovorite se sa odredbama ovog sporazuma. Osim toga, možete odabrati jedan od nekoliko svjetova.

& nbsp; Kada igrate igru ​​& nbsp; A. RAT online, vaš lik će imati određene karakteristike, koje u igri se naziva i laquo; & raquo;. Stats Ovdje su karakteristike:

- agilnost (kako ćete izbjeći napade), & nbsp;

- preciznost (tj, koliko precizno ćete dobiti na neprijatelja), & nbsp;

- stopa (broj otkucaja po jedinici vremena), & nbsp;

- kaljenje (povećava oklop je antiskorostyu)

- izdržljivost (koliko može trajati u borbi).

U početku igre ćete se dati četiri kredita koji možete potrošiti na poboljšanje njihovog učinka. Vaša sposobnost da raste s povećanjem razine. Nivo utrljava ovisno o iskustvu kucanje da kada igrati online & nbsp; A. RAT, vi ćete dobiti niti u borbama jedan na jedan, ili u vrijeme jedne napada, obavlja neki zadatak.

A. RAT online igra ima zanimljivu opciju koja se zove sigurnost bitku. Nakon borbe, jedan na jedan vaš lik je siguran od napada za još jedan sat. Ovaj put možete potrošiti na njihov vlastiti razvoj. Nakon svake bitke trebate obnoviti svoje zdravlje, a ovdje tek počinju da igraju & nbsp; A. RAT, vi ćete imati prednost i ndash; do i uključujući treći nivo, to možete učiniti besplatno u bolnici. Onda moraju da granatiraju iz lijekova. & Nbsp;

Nakon uspješnog napada na neko ćete imati više novca, a oni mogu zalihe na različite stvari, koje onda možete koristiti ili prodati višak na tržištu. Bazaar su dosta igrača, jer je jeftinije nego kupovina stvari u Merchant & ndash; kompjuter karakter.

U cilju A. WAR da igraju i razvijaju, potrebno je izvršiti naredbe koje se daju vojne vlasti. Možete odabrati razinu težine vaše narudžbe i ndash; od jednostavnih do složenih. Možda da izvrši prijem ćete morati napraviti nekoliko pohoda, dovoljno možda jedan. Jedna instrukcija se izvršava za 10 minuta. Prilikom izvršenja naloga, u zavisnosti od nivoa složenosti, možete dobiti:

- novac,

- dijamanti,

- misteriozni tokena (za nabavku specijalnih stvari u misterioznoj shop),

- mjesta Fame,

- artefakte,

- stvari.

Osim toga, vi ćete imati svoj stan, koji se može promijeniti pokućstvo, a na kojoj će se oporaviti i životnu snagu.

S obzirom na nivo od 7, vi ćete imati priliku da se uključe u klan & ndash; gaming zajednica igrača, ujedinjeni po jedan gol.

igra A. RAT online je još jedna odlika & ndash; dok ste na mreži, vaš lik može raditi na berzi i plaćeni za to.

A. WAR & nbsp; & nbsp registraciju; će vas odvesti na planetu Meador, što dovodi će doći sa snažnim i self-razvoj umjetne inteligencije i robota.

Saskatoon sprovedena na više servera:

- Četiri ruski,

- jedan međunarodni.

Dokažite da ste pripadaju najbolji borci u borbi protiv mašine pobunili snažan kompjuter!

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more