Bookmarks

Aeon cryohazard

Alternativni nazivi: Aeon

Aeon Cryohazard: kakva će biti vaša planeta?

ste upoznati sa principom rada u ekonomskim strategijama, ali ako se ne plašite velikog rada i ozbiljne odgovornosti, igra Aeon Cryohazard će biti u vašim zubima. Otkrit ćete kosmičke prostranosti, neviđenu ljepotu galaksija, priliku za oživljavanje novog života, naseljavanje planeta.

Ima i

poteškoća, jer neprijatelji bježe među zvijezdama, traže naseljena područja za zarobljavanje. Nedavno su Kryonci postali neprijateljski raspoloženi prema svim živim bićima. Pronalazeći život na planetama, oni jednostavno uništavaju stanovništvo kako bi izgradili svoju vojnu bazu. Oni takođe ne ostavljaju nepažnjene uglove prostora, jer što više vatrenih mesta postavljaju, to će biti još teže.

Pokušajte da budete ispred Kriona, da stvorite sopstvene kolonije i oružje koje može odbiti svaki napad. Nema razloga da sedite na jednoj planeti, kada ih ima toliko, i svi su spremni da primaju goste, što ga čini interesantnijim i produktivnijim za igru ​​Aeon Cryohazard.

Izgradite svoj, novi svijet!

Aeon Registracija Cryohazarda je potrebna da bi postala dio virtualnog svijeta pretraživačke igre. Zatim upoznajte igrače koji su se uspjeli udobno smjestiti i izgraditi neko iskustvo. Ulaskom s njima u prijateljske saveze, vi ćete ovladati teritorijom zajedno i biti u stanju da ih zaštitite. Ali nisu svi kolonisti jednako korisni među njima, potencijalni neprijatelji s kojima je konflikt neizbježan.

Aktivno će se promovisati razvoj naselja. Smjestiti se na novo mjesto, graditi:

 • Barkovi, vikendice, neboderi i drugi stambeni prostori
 • Orbitalne puške
 • Shakhty
 • Termoduklearne elektrane

Svi rade na razvoju grada, a možete pratiti njegov napredak u meniju, gdje su vidljive fluktuacije rasta i pada:

 • Population
 • Studijski progres
 • Ubrzanje proizvodnje modula
 • Ubrzanje sinteze materijala
 • Gradnja zgrada
 • Rudarski resurs

Da biste dobili pristup novim proizvodima trgovine, potrebni su nam sredstva i materijali: kristali, drvo, plin, kamen, ulje, hrana. Pogledavši u skladište igara, videćete bogatstvo koje ste sakupili, raširenom u ćelijama:

 • Artifakti
 • Moduli
 • Materials
 • Resources
 • Miscellaneous

Kada trebate brzo pronaći i primijeniti određenu stavku, ova distribucija će vam omogućiti da to učinite brzo.

Naoružavamo i razvijamo ekonomiju

Da biste iznenadili agresorski napad na vaše nagomilane resurse, potrebno je unaprijed razmišljati o odbrani. Najbolje je nositi se s njim izgrađenom letilicom, opremljenom snažnim oružjem posljednjeg uzorka. Dostupno je ukupno šest tipova brodova i oni će morati postepeno da se poboljšavaju, dobijajući pristup novim proizvodima kako nivoi napreduju.

Kao što je konstrukcija potrebna, vještine čitanja dijagrama i vizija rezultata na kraju, radeći sa pojedinačnim detaljima. Samo ispravno planirani uređaj će pružiti pouzdanu zaštitu od Krionova i agresivnih igrača.

Aeon Cryohazard iPlayer takođe zahteva razvoj ekonomskih odnosa. Stvarajući saveze sa drugim kolonistima, vi delujete kao osnivač vizionara. Pomaže u zajedničkoj obrani od neprijatelja i sigurnoj trgovini na internetu. Izgradnjom poštenih odnosa steći ćete povjerenje i poštovanje, steći iskustvo i privilegije.

Za ljubitelje zvjezdanih putovanja, ekonomskih strategija, vojnih operacija, dinamike razvoja i velikih mogućnosti igranja, ova igračka će se svakako svidjeti, unatoč pomalo rustičnoj grafici koja ne podcjenjuje cjelokupan ugodan dojam.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more