Bookmarks

Ace Online

Alternativni nazivi: Ace Online

Online igre Ace Online je prostor borbene simulator s dobrom grafikom i dobro pratiti krajolika i terena. Ace online igra će vam omogućiti da uživate razne trikove na egzotične aviona. Veliki izbor svih vrsta i laquo; losioni & raquo; za avion će zadovoljiti i najzahtjevnije igrače. Za reprodukciju Ace mreži koje će početi za preuzimanje i instalaciju zapuskatr Fogeym. Ace online registracija se obavlja samo u prisustvu uspostavljene zapuskatra. Prijavi se Ace online na dva načina: standardni upis u igri Ace online u prvom koraku potrebno je da unesete e-mail adresu koja je pristupačna, uvesti sliku šest cifara i kliknite da napravite račun, ili možete koristiti svoj račun na Facebooku, Za registriranje u Fogeyme. U drugoj fazi registracije morate staviti u zapuskatr poslao kod koji se sastoji od četiri znamenke i kliknite na & laquo; ući & raquo;. Treći korak je da unesete i potvrdite lozinku. U četvrtoj fazi Ace online prijave vam nudi pregled ugovora o licenciranju i korisnika, i preuzeti i instalirati igre na računaru.

Da bi se igrati online Ace ćete morati da se pridruže jedan od dva frakcije, između kojih postoji žestoka opozicija, a samo se odlučite koju stranu vam više odgovara: Vlada ili plaćenici. Sljedeći korak je izbor tijela aviona, koji se svrstavaju slovima. Dakle, tijelo aviona tipa A je sličan rezervoar i može da se kreće po zemlji. Kućište tipa B je dizajniran za borbu protiv dugog dometa. Stanovanja klasu i će vam omogućiti da se bore za dugo vremena bez punjenja. Klasa zaštite M za remont brodova partnera. Važno je napomenuti da je igra vrlo dobro uravnotežen na snazi, tako da možete izabrati avion na principu da se vole.

Kada ste se odlučili na frakcije i aviona i može letjeti. Kontrola aviona u igri je dovoljno jednostavan, a vi se naviknete na to, nakon par sati igre, kada možete uništiti neprijatelje u gomilama i vešto izbegava neprijatelja rakete. Igrati online Ace zanimljiv, jer pored standardnih alata aviona morate razviti specifične vještine i svoj cepelin. Ace online će vam omogućiti da pretvoriti svoj avion u neprobojni tenk ili napravi mu super moćan brod, unapređuje svoje veće količine iskustva. Svaki novi nivo će vam omogućiti da koriste nove vrste zgrada. Uz sve ovo, Ace online igra omogućava vam da se poboljša standard karakteristike broda su na diskreciji: napad, obrana, goriva, energije, štit i duh. Ukratko, vi ćete biti kome da se obrati.

Igranje Ace online možete formirati grupe sa prijateljima, pridružiti klanu od istomišljenika, da učestvuju u borbama u areni, za obavljanje individualne i grupne zadatke. Ace Online nudi igračima razne zadatke potrebne da ide na sljedeću razinu. Važno je napomenuti da je između letova ponekad morate da se vrati u grad po namirnice municije ili poboljšati bilo koji predmet. Važno je napomenuti da je grad programeri su radili dosta slab u smislu grafike, ne sasvim u skladu sa svijetle i spektakularne fotografije iz bojnom polju, ali čak i ta činjenica ne kvari ukupnu sliku.

Ace online će uživati ​​svi ljubitelji ovog žanra, jer je u našem vremenu nije tako lako naći dobar online simulator. Motor grmi, tvoj avion vas čeka na pisti. Samo naprijed, sve u Ace online igru!

 

Igra Ace Online registracija