Bookmarks

Ace of Spades

Alternativni nazivi: Ace of Spades

Ace of Spades & ndash; kubnih, multiplayer, ekipa igra iz prvog lica. Igra Ace of Spades & nbsp; prilično specifičan, sve detalje, pa čak i elementi od likova ima oblik detalja dizajnera.

Kao i sa bilo kojeg računala igra, Ace of Spades online ima potraživanja parametre računara. Stoga, preporučujemo da provjerite skladu sa zahtjevima takvog sistema, koji nisu komplikovani:

 • CPU frekvencija & ndash; 800 MHz,
 • Memory & ndash; 256 MB;
 • na hard disku i ndash; 10 MB;
 • kartica & ndash; 64 MB;
 • Internet priključak;
 • tipkovnice;
 • miša.

, provjerite da je sve u redu možete nastaviti na upis u igri. Ali nije sve tako jednostavno, jer možete preuzeti Ace of Spades besplatno preko torrent. Ili Ace of Spades provjeriti svoj lik, koji će biti kako slijedi:

  1. posjetite na zvaničnom sajtu igre Ace of Spades;
  2. za odabir Preuzmite igru,
  3. Select & ndash; registracije;
  4. Unesite ime svog karaktera;
  5. pokazuju važeći e-mail adresu. Preporučljivo je provjeriti ispravnost podataka koje je naveo vas;
  6. za odabir & ndash; registrirajte.

Na početku igre je sve počinje sa selekcijom utakmici. Ovdje su prikazane načina igre: način uništenja, nekoliko brda, Diamond Mine, Zombie mod i tim bitka. Svaki režim ima svoje prvobitne karakteristike prolaza. Zatim odabrati svoj tim, zelene filc, felts plave. & Nbsp; I sada možete odabrati svoj lik. Vi dati priliku da igra jednu od četiri prijedloga klase:

 • nadzornik;
 • snajper;
 • The Rocketeer;
 • rudar.

Poslovođa & ndash; Prsa u prsa lopatu. A primarni oružje: mitraljez i pištolj, tu su granate, tenk i bunker zida na raspolaganju. Ima superweapon - & nbsp; Rapid-vatra strojnica i bazuka.

Snajper & ndash; gužva & ndash; pick. Oružje: puška, pištolj. Također, rudnici, bunker i mali zid. Vrlo brzo, okretan i bolje su se kretale borbi.

The Rocketeer & ndash; Gužva & ndash; Lopatu. Oprema: automatska, raketa ruksak. Također, raketni bacač, granate. Leti sa raketa ruksak.

Pickman - & nbsp; a pick ili lopatu u prsa. Oprema: pištolj i dinamit. Također, barikade i stepenice. Jaki u blisku borbu, i odmah puše puno objekata.

igrati online Ace of Spades sa takvim likovima neće biti dosadno. Oni izgledaju, naravno, nisu jako različiti. Glavni zadatak ove igre & ndash; da prežive, da se izgradi nešto, ali prije svega sebe odbrane i borba neprijatelja za život. Pokrenuli ste i samo stajati tamo i samo pucati, i dobro je da su svi već imate. & Nbsp; Ali to nije sve, jer u svakom režimu Igra je dostupna na dodatak svojih zadataka. U principu, vremena za odmor & nbsp; To nije dostupan. Što je dobro, jer ovo je prava igra.

I to je ono što sve ovo bi trebalo da znaju i osećaju u Ace of Spades igranje, nijedan drugi način. Glavna stvar za zapamtiti & ndash; stvarajući pravilnu i brzu zaštitu & ndash; ključ uspjeha u borbi.

& nbsp;

Igra Ace of Spades na tržištu tek od 2011. godine, a nije kao što je to uobičajeno vrste, ali već ima svoje fanove. Možete postati jedan od njih. Dobra igra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more