Bookmarks

devet Worlds

Alternativni nazivi: Asgard

Igra devet svetova: teško je biti Bog.

Poshagovye strategija zahtijeva jasan akcioni plan za postizanje tog cilja. Svaka igračka je svoje, ali ako ste ljubitelj fantazije, koji ima slabost za skandinavske mitove, obožavaju je MMORPG, i ne boji se odgovornosti, igre devet svetova stvoren za vas. Asgard razorene drevnih bogova, i dok neki su propoveda dobra, druga zla ljudi naginje poziciju. Za dug zastoj je dovela do rata, i iako je splasnuo, izolovan džepovima često izbiti, a mi moramo biti u potpunosti spremna da odbije neprijatelja. Ono što privlači na cestu - mirnom kvartu sa igračima ili pljačke, krijumčarenje, pljačku i snimanje? Start na devet svetova da igra, i uzeti pod kontrolu nad gradom, u cilju da je vrati na slavu i prosperitet svoju strategiju. Ćete dobiti privilegije i ovlasti priliku da u potpunosti iskoristiti sve funkcije na putu do osvajanja izbor je vaš.

Chtoby igrati igru ​​Devet svjetova kao iskusan igrač, pažljivo zapamtiti uvodne lekcije za početnike. Oni će vam pokazati mogućih akcija, načine za upravljanje i konfiguriranje. Nakon takvog temeljnog trening vam nestati sve nedoumice, pitanja, a ipak shvatite neke trikove:

 • Novichkam bolje skriveno u njegovom gradu do pojačanja snage.
 • Lichno mogu pumpa samo vojnici, i oni će automatski boriti.

Ekonomika za grad je vrlo važno i potrebno je proizvesti u izobilju resursa i proizvode robu da je vojska je zadovoljan na svim tačkama. Povremeno čekati da posjetite banditi koji napadaju, pljačkaju, kvare, a žrtva napišite grad. Požuri natrag preduzeća i rudnika u radu, kako bi se vratili protok dolazi u kasu artikala. Ako ne želite platiti uzvratnu posjetu oružanu susjedima, možete to učiniti tako što naredbu za svoju vojsku, ali to je samo učiniti ako sigurni u svoje superiornosti.

Uznay svog heroja.

Nachnem sa činjenicom da ne kontroliše određeni karakter, i cijeli grad sa svim infrastrukture, uključujući i vojsku. Ali možete unajmiti vojnike iz pet trka predstavljeni:

 • Magi
 • Bessmertnye
 • Giganty
 • Elfy
 • Gnomy

Nedostatki sa prednosti svojstvene svakoj vrsti. Na primjer, divovi preplašiti patuljci, ali zaostaje za vilenjake, i oni će pasti pod naletom patuljci. Proučite kvalitetu svaki lik čini jednim oružane grupe, i ne zaboravite da se stalno sudjelovati u njegovo poboljšanje. To će se baviti svaki igrač na svojoj teritoriji, kad iza registracije Devet svjetova. Heroes imaju kategoriju za definiciju boja:

 • Oranzhevye
 • Fioletovye
 • Krasnye
 • Sinie

Krasnye, to je najmoćnija i rariteti, a ispred plave tipa likovi su slabići, ali se mogu rastaviti kao osnova za izgradnju tuš heroja, a koja im je potrebna prilikom odabira znakove sa visokim stopama. Duše se može koristiti i kao način da se poveća moć likova, a ako podignu sve kvalitete za veće stope, to će biti najvredniji ratnika, u stanju baciti cijelu vojsku neprijatelja sam.

iPlayer devet svetova - velika strategija preglednik na kojoj ćete biti u mogućnosti da ispune svoje Napoleonovih planova da se stvori savez da uništi preteći šefove da viši rejting nivo, da bi korisne bonuse, da se proširi granice grada. Ali što je najvažnije, to je osvajanje nebeskih tornja, koji se može oduzeti samo najviše dostojan, prevazilaženje svih 100 katova.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more