Bookmarks

Osmi dan

Alternativni nazivi: 8. dan, 8 dana online

osmog dana online - besplatan multiplayer uloga-igranje igra u post-apokaliptični žanra, koji će vam pomoći da zaboravite na patuljaka i vilenjaka i će se u dalekoj budućnosti.

8. dan Online igre zahtijeva preuzimanje i instalaciju igra klijent & ndash; poseban program koji će optimizirati vaše saobraćaj i smanjuje greške u prikazivanje grafike. Veličina Korisnička & ndash; 350 mb, možete ga preuzeti na zvaničnom sajtu igre. Online igre Osmi dan donosi sljedeće sistemske zahtjeve za igrača računalo:

& bull; Operativni sustav: Windows XP / Vista / 7 / Windows 2000 & nbsp;

& bull; A high-speed Internet priključak je ne manje od 2 Mbit / s,

& bull; Procesor: Intel Pentium 4 3 GHz ili AMD Athlon64 3000+

& bull; Memorija 1GB RAM-a & nbsp;

& bull; Grafička kartica: NVIDIA GeForce 6600 ili ATI Radeon X800 (podrška za Shader Model 2. 0 obavezno)

& bull; A najmanje 1 GB slobodnog prostora na tvrdom disku.

Registracija utakmicu osmog dana zahtijevaju od vas da unesete:

& bull; elektronsku adresu poštanski sandučić, koji će se koristiti kao korisničko ime za prijavu na sajtu

& bull; lozinku

Za razliku od većine igara, registracija Osmi dan traži da odaberete tajno pitanje da poništite lozinku i zamoliti da napišete odgovor na ovo pitanje. Također, potrebno je da dešifrirati kod sa slike, pročitao i slažem se pravila igre i prihvatiti korisnički ugovor. Osim toga, možete složiti da od uprave projekta Gaming News. Osmog dana online registracije je završen i možete početi da se bore za opstanak u svijetu nakon apokalipse.

osmog dana online igra svijet je bezvodnoj zemljište nakon globalnih klimatskih promjena i katastrofa mijenjati nagib Zemljine osi. Vidjet ćete braniti svoje pravo na život, borbi protiv čudovišta koje su se pojavile kao posljedica zračenja mutacija, divlje predatora, Marauders i amateri svoj dobar profit. & Nbsp;

Kao što igrati utakmicu osmog dana online, možete izabrati put razvoja karaktera tri osnovna specijalizacijama:

& bull; pešadinac

& bull; strelice

& bull; medicinski

Osim toga, također će biti na raspolaganju 6 različitih klasa igrač. Svaka igra ima svoju jedinstvenu klasu oružja i bonusa. & Nbsp;

Kada pokrenete reprodukciju igre online osmog dana, onda ćete morati da se upoznate sa mnogim vještine koje će imati svoj karakter. To su sposobnost da:

& bull; snaga

& bull; agilnost

& bull; napadaju

& bull; zaštita

& bull; preživljavanje

Pokazatelji vještina raste proporcionalno regrutirao ti iskustvo. Iskustvo možete dobiti u borbama s drugim igračima ili čudovišta i dovršavajući zadatke, koje se pružaju u pismu igre.

Osim toga, možete dobiti razne posebne vještine u igri:

& bull; sposobnost streličar

& bull; sposobnost rudarskih radova

& bull; sječa drva

& bull; cene

& bull; margin

& bull; taljenje

& bull; kovanje

& bull; Carpenter

& bull; i druge

Ove vještine će uvelike olakšati život svoj lik u surovom svijetu, kao i omogućiti da čak uštedjeti i zaraditi novac sudjelujući u ekonomskom sistemu koji postoji u igri.

Da bi se uspješno igrati osmog dana, morate savladati vještinu ratovanja. Možete se boriti u areni s ostalim igračima da učestvuju u klan bitke, uništiti čudovišta.

Ako vam dosadi borbe, možemo provesti puno vremena istražujući različite zgrade i razne igre područja koja predstavljaju mnogo iznenađenja i jedinstvene artefakata. Osim toga, slike igru ​​i pejzaža jedinstven u svijetu. & Nbsp;

osmog dana online igra ima podršku društvenim mrežama i ndash; Ima ventilator zajednice Vkontakte, kao i razvoj i administracija nekoliko blogova.

Kada pokrenete reprodukciju na snagu osmog dana, onda ćete biti brojni vodiči za početnike, koji su na forumu.

Igra 8 dana online odvratiti od monotoniju svakodnevnog života.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more