Bookmarks

Igra Borba sa snowballs online

Igra Snowball Fight

Borba sa snowballs

Snowball Fight

Zima - divan i prekrasan doba godine kada su svi zemljište pokriveno pahuljasto snijeg i lijepa. Mnoga deca se zabavljaju dok jahanje na sankama, skije, držeći snjegovića, i naravno, igra snowballs. Vjerovatno svih grudve ZOI najpoznatijih i najpopularnijih. Na kraju krajeva, možete ih igrati i djeca i odrasli. I danas u Snowball Fight igre smo zajedno s djecom igra u ovom izazovan i uzbudljiv zimske igre. Pred nama na ekranu, običan grad dvorište je vidljiv. Negdje iza ograde drveća ili drugih objekata kriju svoje protivnike. Morate pažljivo pogledate na ekranu i čim jedan od njih staviti stvari ispadnu u njega pogled i kliknite na dijete. Dakle, cilj nam je i Baciti gruda snijega na neprijatelja. Ako se uradi ispravno, onda ćemo dobiti Snowball u dijete i da će nam dati poena. Ako ne sreagiruem, sneg će pasti u nama i da će ukloniti određeni broj života. Da li shvatate svoj posao je pogoditi sve grudve, a zatim idete na sljedeću razinu
Igra Snowball Fight je vrlo zanimljiv i uzbudljiv. Otvaranje Snowball Fight Fun provodimo svoje slobodno vrijeme igrajući se sa djecom u snijegu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more