Bookmarks

Igra Car Stone Age avantura online

Igra Stone Age Car Adventure

Car Stone Age avantura

Stone Age Car Adventure

Danas se igra kamenog doba automobila Adventure ćemo se sastati sa tobom je omiljeno sa našim malim porodicom Flintstones. Kao što se sjećamo da žive u kamenom dobu, a njihov život je kontinuirani avantura. Kao glava porodice odlučili da dođu do automobila. On je lupao glavu noću, a na kraju je izmislio prvi automobil na svijetu. Sada je potrebno da se testira, na sedlo tzv test-drive novog automobila. Mi ćemo se aktivno uključe u to. Pred nama je put ispunjen sa svim vrstama zamke, prepreke, neuspjehe u zemlji i skokova. Sve to će biti kao da komplikuju i pomoći nam u igri. Naš junak će overclockati svoj automobil na određenom brzinom. Sve zamke potrebno je samo da preskoči. Kada se stroj bliže da ih jednostavno kliknite na ekranu i da naš junak skok i letjeti preko prepreka. Na putu, prikuplja ogromne dijamanata, koji će vam dati bodove igre. Samo prikupiti različite bonuse koji će vam pomoći da se poveća životni standard ili popraviti svoj automobil
Igra Stone Age automobila Adventure je prilično zanimljiv i dobro izvući grafike. Otvaranje kamenog doba automobila Avantura zabavno ćete provesti svoj put učestvuje u uzbudljivom avanture glave porodice Kremenko.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more