Bookmarks

Igra Wally online

Igra Wolly

Wally

Wolly

Roboti - je umjetno stvorena mehanička bića, što je njegova struktura podsjeća na žive organizme. U našem modernom svijetu, njihova upotreba je vrlo raznolik. Neki od njih su odgovorni za različite automatske procese su otkrili neke aplikacije u medicini, dok drugi koriste u prostoru tehnologije. Danas želimo da Vam predstavimo u igru ​​Wolly. U to smo brzo naprijed da vas u danima kada povoju robot strukturu. Jedan od naučnika došao s robotom u stanju obavljati bilo kakvu akciju pod kontrolom operatera i nazvao ovaj model Wally. Danas na poseban poligon, mi ćemo biti testiranje svoje sposobnosti. Imamo pred nama na ekranu će biti vidljiva lokacija nalazi se na njih sa različitim zamke u obliku propada u zemlju i tako dalje. Kao što ćemo vidjeti kutije koja može nadjačati ove propuste. Vaš zadatak je da drži robot do točke na ekranu označen je zelenom zastavom. Upravljanje kretanje našeg robota možemo pomoću tipki sa strelicama na tastaturi računara, ili dodirnite strelice na ekranu uređaja. Vaš zadatak je gura kutije za zatvaranje sve praznine u zemlju. Tek tada će se naš junak putuje na površini i do set point. Sa svakom novom nivou složenosti će samo povećati, a broj zamki će postati sve više i više. Tako da će morati da pokažu svoju brigu i riješiti ovu zagonetku
Wolly igra je vrlo zanimljiva i spada u kategoriju puzzle igre. To je dizajniran da razvije dječje logičko razmišljanje, i naravno brige. Otvaranje Wolly na našoj web stranici moći ćete testirati svoj um i pokušajte što je brže moguće riješiti ovu zagonetku.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more