Bookmarks

Igra Dodgy putovanje online

Igra Tricky Trip

Dodgy putovanje

Tricky Trip

Planine - koliko opasnosti čekaju ih kao ljude koji pokušavaju da prođe na planini propusnice. Svaka osoba koja odluči da je čekanje za mnoge opasnosti. Danas se igra Tricky Trip s našim glavni junak na njegov automobil, mi ćemo putovati kroz planinski lanac. Naš zadatak da prate naš karakter od početka tačke do kraja i pomoći mu izbjeći sve opasnosti. Dakle, mi ćemo biti na mašini ekranu. Morate voziti kroz njega na putu da bude mnogo propusta. Dakle, to će biti podijeljena na pluralitet ispusta. Šta bi se od jednog do drugog ćete koristiti neku vrstu podizanja uređaja. Klikom miša na ekranu, vidjet ćete kako puzi iz linije. Čim otpustite tipku miša, to će očvrsnuti i pada međusobno ispusta. Vaš zadatak je da pomogne Vašoj procjeni oko izračunati sve tako da je ova linija bi povezao klupe zajedno, i ni u kom slučaju nije bilo više ili manje nego što je potrebno. Na kraju krajeva, ako se to desi nesreće automobil u provaliju i naš heroj će umrijeti. Dakle, korak po korak ćemo poduzeti sve lokacije i zaraditi bodove
Igra Tricky Trip vrlo zanimljiv i da će vam pomoći da provedete vrijeme zabave. Otvaranje Tricky Trip na našoj web stranici, možete uživati ​​u avanturama, zajedno s našim heroj.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more