Bookmarks

Igra bezglav online

Igra HeadLess

bezglav

HeadLess

Danas želimo da vam predstavimo novu originalne igre prilično bezglavi. To scenaristi kompanija koja je stvorila igračka, može stvoriti prilično mračni svet i da se vrti zanimljiv priču. U pozadini je prilično zanimljiv. U ovom svijetu živio je Turska po imenu Tom, koji je odrastao u misteriju i gubi na farmi šumi. On je živio bezbrižan i sretan svaki sunčan dan, ali jedan dan je vlasnik imanja naših junaka uvrnuti i odsekao glavu. Ali nešto je krenulo naopako, a naš junak je bio u mogućnosti da preživi neku vrstu bajke mode. A sada držeći glavu, on je za petama na magični izvor koji je u stanju kada je vrijeme da se vratimo za pokretanje prirast. Ali njegov put neće biti tako lako. Prema put čeka mnogo opasnosti i razne zamke koje morate skočiti ili trče. Uostalom, ako je naš junak se nađe u njima, on je na kraju umire. Usput ćemo naići vrećice krvi, moramo ih prikupiti da bi održavanje zdravlja, jer ako će skliznuti trakom naš junak će umrijeti. Sa svakom nivou složenosti će samo povećati, tako da je ispravan plan za pokretanje i pokazati čuda spretnost koji bi pomogli naš junak
Igra bezglavi razvijen u HTML5 platformu koja omogućava igračima da igraju na bilo koji operativni sistem i bilo devayse koja postoji u ovom trenutku u svijetu. Možete preuzeti obezglavljeno na svoj uređaj ili igrati na našim stranicama otvoren u bilo vašem pretraživaču. Sigurni smo da će vam se igra bez glave odmah odložiti, a vi ćete potrošiti više od jedan sat u uzbudljiv utrci za opstanak.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more