Bookmarks

Igra Origami za djecu online

Igra Kids Tangram

Origami za djecu

Kids Tangram

Pred nama je nova uzbudljiva igra Kids Tangram gdje ćemo uroniti u fascinantan svijet origamija. To je umjetnost stvaranja raznih skulptura od papira. Hoćeš da ga sami pokušati stvoriti nešto zanimljivo? Imate priliku kroz Kids Tangram igra. Rani kontakt javlja prije nekoliko slika koje prikazuju razne životinje ili druge predmete. Izaberite jednu od njih i pažljivo razmotrite. Kada kliknete na nju i ubacio na komade i samo slika će biti vidljivi u ispred vas. Vaš posao je da se ponovo iz ruševina. Povucite i ispustite ih u određenim mjestima dok ne dobijete kompletnu sliku. Za to će dobiti bodova, a možete nastaviti na sljedeći zadatak
Igra Kids Tangram razvijen koristeći HTML5 tehnologiji, što mu daje prednost, jer možete ga igrati ne samo na PC-u, ali i na bilo kojem uređaju dodir. To nema krvave borbe, a dizajniran je za igrače koji vole da provode svoje vrijeme u rješavanju raznih zagonetki. Samo instalirajte Deca Tangram na uređaju, i uživaju u originalnom scenariju ove fascinantne igre. Ako ne želite da ga napravim svoj ​​uređaj, možete ga igrati na našoj web stranici na internetu. Samo ga otvori u svoj ​​preglednik i početi.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more