Bookmarks

Igra slabi kuhinji online

Igra Kitchen Slacking

slabi kuhinji

Kitchen Slacking

Pred nama je nova uzbudljiva igra iz kompanije Kuhinja olabavljenje Softgames, koja je specijalizirana za proizvodnju igara za uređaje touchscreen. U to ćemo se upoznati sa mladom devojkom, Sarah. Od djetinjstva, ona se dopao petlja u kuhinji pomoć moje majke u pripremi raznih ukusnih jela. Kako je odrastala, to je primljen u Institut za prehrambene, koji je završio sjajno za nekoliko godina. Odmah nakon toga, ona je dobila posao u jednom od kafića u gradu. Danas joj je prva smjena na poslu, pomozimo joj nosi briljantno sa narudžbama kupaca. Na ekranu vidimo jelo naredio gost, pravo panel moramo da biste ga izabrali i za početak kuhanja. Ne zaboravite da je kuvar mjesta s vremenom će doći do vas i provjerite da li radite to kako treba, i na određeni datum. koji je definiran za pripremu svakog jela. Ako će vaš šef biti nesretan, u najgorem slučaju, možete izgubiti svoj ​​posao. Imajte na umu da sa svakom nivou broj naloga će se povećati, a vaš zadatak je da učinimo sve što
Kuhinja olabavljenje igra napisan u HTML5 novu platformu, koja je u širokoj upotrebi danas. Zbog toga ćete biti u mogućnosti da uživaju u igri, ne samo igra na lokalnom računalu i laptop, ali i na tako prevladava danas touch uređaja. Lijepo pratiti grafika, odlična muzika i zanimljive zemljište neće ostaviti ravnodušnim igrač ne jedan. Uostalom, ova igra je dizajnirana za sve uzraste i da će se žaliti ne samo za djecu, ali i odrasle. Brže Preuzimanje Kuhinja olabavljenje na svoj ​​omiljeni uređaj i zaronite u čaroban svijet magije, gdje je kuhar stvara njegova remek. Također, možete samo igrati igre na internetu. A ko zna, možda ćete osvojiti titulu najboljeg kuhara na svijetu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more