Bookmarks

Igra Jelly survival online

Igra Jelly Survival

Jelly survival

Jelly Survival

U igri Jelly Survival ćemo u fascinantan bajke svijetu u kojem živimo želea kapljice. Među njima je bilo dva nemirna i vesela brat Todi i Jim. Njihova radoznalost i nezaustavljivi istraživanja žeđ ih se uvijek gura na avanture. Danas, oni su odlučili da posjetite udaljenom dolini, gdje prema legendi, ljudi u njihovim životima stariji koji znaju puno zanimljivih stvari. Ti i ja pridružite im se u ovu avanturu. Pred nama je jedan put kroz koji prolaze naši heroji, to je ispunjen različitim zamke i prepreke. Ti i ja moramo da provedemo znakova, tako da oni ne spadaju u njih i nije umro. Na putu, prikuplja zlatnika, koji će vam dati priliku da kupe razne alate koji mogu biti korisni za naše heroje na putu. Sa svakom nivou broj zamki će se povećati, a vi ćete morati pokazati čuda spretnost da ih izbjeći. naši junaci se može upravljati sa kontrolom tastature i miša
Game Jelly Survival prilično urnebesno scenario, koji zajedno sa prekrasnim grafike održava napetost igrače i daje im dobro raspoloženje. Ona je razvijen na osnovu HTML5 tehnologiji i dizajniran je više na dodir uređaja. Preuzimanje Jelly Survival na uređaj i uživajte u svoj ​​omiljeni trenucima igre. Također se možete pozvati svoje prijatelje da učestvuju ili da drži konkurencija među ostalim igračima. Ali, za to je potrebno da prođe minimum za registraciju, onda sve vaš napredak će biti prikazan na vašem profilu igrača.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more