Bookmarks

Igra Godine čelika online

Igra Age of Steel

Godine čelika

Age of Steel

Pred nama je nova uzbudljiva igra Age of Steel iz jedne od kompanija koja razvija senzorne igre. Danas, pisci će vam uranjati u svijetu koji je preživio nuklearni rat. Sada je svijet vladaju velike korporacije vodeći borbu za vage resursa. Svaki od njih ima svoju privatnu vojsku, a oni čine cijeli rat. Ti kao zapovjednik jedne od jedinica je potrebno za zaštitu rudnika od rivala napada. Da li imate mali biljka koja proizvodi razne oružja. Vaš zadatak je da se izgradi defanzivnom igrom i uništiti napredovanje neprijatelja. Izložiti pištolj kako bi se zadržati prvi val napadača. Za uništavanje neprijatelja vozila ćete dobiti poena igre. Za ove ćete biti u mogućnosti da rade popravke postojećih oružja, i što je najvažnije, da se razvije i proizvede novi. U gornjem lijevom kutu vidjet ćete skali od poena i snagu svoju bazu. U nastavku je izbor oružja i šta nivo radite. Pažljivo Očekujte svoje resurse. Imajte na umu da čim će neprijateljske vojske provaliti u svoj ​​dvorac, gubite. Ova igra će vam omogućiti da pokaže svoj ​​vojni vođa talenat i strateg. I sigurni smo da ćete provesti vrijeme zabave i osvojiti ovu uzbudljivu borbu
Igra Age of Steel ima fascinantan gameplay koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Vrlo zanimljiv grafikon u nijansama sive boje, prekrasan zvuk i atmosfera će vam dati moć neprijateljstava. Preuzimanje igre za svoju tablet, mobilni telefon ili računalo i zabavite se. Također je moguće igrati online izravno na internetu. Registracija ili koristiti svoj ​​račun društvenim mrežama. Pozovite svoje prijatelje, ili jednostavno se natječu s drugim igračima. Sigurni smo da svaki igrač je u mogućnosti da se održati u rejting.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more