Bookmarks

Igra Zombie Bears: ispali mitraljez online

Igra Teddy Bear Zombies Machine Gun

Zombie Bears: ispali mitraljez

Teddy Bear Zombies Machine Gun

U modernom svijetu je stvorio veliki broj filmova, igre i druge zabave koje uključuju zombija. I naravno svi vole mrtvih, od kojih je krv počinje kuhati u tijelu i povećava količinu adrenalina. I nadam se da vam se sviđa The Walking Dead, jer igra Teddy Bear Zombies Machine Gun jamu samo s njima. I kao što se nađete u svijetu medvjeda, a zombiji će se ovdje predstaviti ove životinje. Veliki broj ovih medvjeda, zombiji će pokušati probiti na bespomoćne životinje svijeta i pretvoriti ih u svoje vrste. Našli su samo jedan medvjed, koji se ne boji da stoje na putu, podizanje mali barikade, jer će on pucati na mrtve. Ali on potreban asistent, i da ćete biti u igri Zombie Bears: Vatra iz mitraljeza. Moraš da se svake noći kutije i otvorene vatre na mrtve koji pokušavaju da se probije pored vas. Da ih uništiti ćete morati kretati prizor, klikom na pokazivač miša u pravom smjeru. Nakon toga bi trebalo da držite boje kako bi se otvorila vatru na neprijatelja. Pokušajte da ne propustite, jer će dati šansu da se probije pored zombiji vaše odbrambene linije. Da bi ponovo svoje oružje potrebno je da kliknete na veliki krug, koji se pojavljuje odmah nakon radnju neće ostati patrone. Što brže možeš ti to, brže nastavio pucaju na zombiji, neumoljivo vas približava
Svake noći ćete pripremiti novi članovi ovog misteriozni svijet zombija, što naravno će postati jači i brži. A da bi se odvratili navale lud, ćete imati priliku da izvrši nadogradnju vaše oružje, podizanje radnju municije, snagu i brzinu meci lete. Zbog toga ćete biti u mogućnosti da opstane svake noći, ubivši sve veći broj tih strašne mrtav-medvjeda. Igrajte igre Zombie Bears: Vatra iz mitraljeza može biti sve dok imate ovakav život. U početku ćete imati 20 od srca, da će se smanjiti jer će zombiji slomiti prošlosti svoj defanzivnom igrom. Jedan zombi - jedan život. Dakle, vi i morate pokazati sve svoje vještine u streljaštvu na pokretne mete, kako bi se proći kroz sve mračne noći i spasiti svijet od prijetnje, da se nosi sa kojima niko ne može da vas prihvati. .

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more