Bookmarks

Tormgard

Alternativni nazivi: Tormgard

& nbsp;

Tormgard online & ndash; je besplatna browser igra, koji je pun avanture. Postoje divljini, drevne ruševine i tamne tamnice, koji će morati pobjediti svoje neprijatelje, uzimajući svoje blago! Pogledaj Igra je predstavljena u obliku neke vrste ilustrovana knjiga, koja je igrač će biti u mogućnosti da zna ovaj misteriozni svijet koji je ispunjen magijom i bajke znakova. & Hellip; & nbsp;

da biste počeli da igraju Tormgard, Treba mi nije komplikovano Registrirajte Tormgard: potrebno je da unesete prijava, lozinku i e-mail u poljima registraciju. Evo vprintsype na ovom i završava utakmicu Registar Tormgard, možete nastaviti na izbor Svoge budućnosti heroja. U početku odabrati poda i jedan od četiri trke & ndash; Čovjek, Elf, Dwarf, pola-ORC. Dalje, morate izabrati buduću profesiju vašeg lika. Pogledajmo ove profesije. Dakle:

Man & ndash; To je dostupan za profesije kao što su Barbarian, Priest, ratnik, vitez, Ranger i Dodger. & Nbsp;

Elf - na raspolaganju da ga profesije kao što su Warrior, Priest, Ranger i Dodger. & Nbsp;

Dwarf - na raspolaganju da ga profesije kao što su Priest i Warrior. & Nbsp;

pola-ORC - na raspolaganju da ga profesije kao što su the Barbarian, ratnik i Ranger.

Treba napomenuti da je online igra Tormgard, omogućava vam da stvoriti više znakova pod jedan račun (to daje priliku da igraju različite rase i imaju različite profesije).

U online igri Tormgard, svaki lik ima osnovne karakteristike, kao što su Snaga, Agility, mudrost, Životni bodovi, napad i obrana. Podizanjem nivoa u igri ovih karakteristika, biti pažljiv da ihnim mogućnosti, jer će to ovisiti o & nbsp; daljem borbenu sposobnost. Pored ove funkcije, ne zaboravite o pokazateljima kao što je nivo i količinu iskustva. & Nbsp;

igrati igre online Tormgard, da je igrač u divne i misteriozni & nbsp; lokacije koje su pune opasnosti i avanture. Tormgard online gaming lokacije su podijeljeni u tri tipa: grad, prostor i tamnice. Svaki od ovih lokacija ima svoje karakteristike i namjena:

grada - mjesto gdje se junak počinje svoje putovanje u igri.

Otvoreni prostori & ndash; ovdje morate proći kroz zelenim livadama, u mračnoj šumi, smrdljiva močvara i opasne planine. Ovdje ćete naći blago naići na zamku, ili su ispunili neprijatelja, porazivši taj lik će dobiti zlato, iskustvo i trofeja koje onda možete prodati, da se vrate u grad. Jedna od karakteristika ove lokacije je njegova sigurnost.

Dungeons & ndash; Ova tajna mjesta koja mogu dobiti, ne svi smrtnici. Evo, osim uobičajenih neprijatelja, živim snažan elita čudovišta i šefove. Svaki šefa ima niz mini-zadatke, koji su prošli, vaš heroj će biti u mogućnosti da se bori glavni šef šefa, za pobjede nad kojima će biti velikodušno nagrađeni.

Tormgard online igra, ima takozvani za posebne prilike: Dječak (tuče sa neprijateljima i čudovišta), Accident (mogućnost pada u zamku) i slučajno otkriće (pronađeno mnogo zlata mnogo puta više spremni za borbe). & Nbsp;

Tormgard online igra ima svoju valutu, zlata i platine.

Pa, vi ćete imati želju igrati igre online Tormgard? Ako je odgovor da, onda provjerite Tormgard čeka na vas!

I na kraju možemo reći da je igranje Tormgard će biti veoma interesantno. & Nbsp;

Dakle, ne gubite vrijeme, dokazati svima da ste najbolji! & Nbsp;

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more