Bookmarks

RomeWar

Alternativni nazivi: Rim rata

RomeWar online - multiplayer online role-playing igra, stvorena u stilu formiranja Rimskog carstva, sa odgovarajućim pratnjom i običaje. Igra sadrži i raznolik bitke i strategije elemenata, kao online igra & nbsp; romewar različitih različite opcije u izboru taktike i strategije.

U romewar možete igrati besplatno, igra romewar & nbsp; online zahtijeva samo imaju pristup internetu i instaliran na vašem računalu browser (Internet Explorer (verzija 6 ili 7), ili Mozilla Firefox, ili Opera).

Da bi započeo utakmicu morati da se registrujete u igri & nbsp; romewar.

Registracija & nbsp; romewar je kako slijedi: na glavnoj stranici u igri, morat ćete navesti ime (pod to ćete znati u igri ostali igrači), lozinku, vaš e-mail, i odrediti pol, izabrati rasu (Roman ili Gaul ), unesite kontrolne znakove i kliknite na & laquo; up & raquo;. Sve, romewar registracija je potpun, možete pokrenuti igru.

Kao što je već spomenuto, igrati igru ​​romewar & nbsp; online ćete biti na strani Rima ili Galije. Rimljani su više naprednih tehnologija, oni su u mogućnosti da rastu raznih poljoprivrednih proizvoda, da izvuče plemenitih metala. Gali su skloni da magiju prirode, oni uspjeti u kroćenju divlje životinje, oni su odlični lovci i iscelitelji.

Da bi se online & nbsp igrati igru; romewar ima 23 lokacija: grad Rimskog carstva, grad Galiji, u neutralnom terenu, i drugi. Počevši da igraju u & nbsp; romewar, nađete u gradu ili grad Lemonum Tarantu, ovisno o izboru rase. Preporučljivo je da se odmah naći mentora iz među igračima, koji će vam pomoći da brzo naučiti u igri.

Nakon što je kupio potrebne stavke (oružje i oklop) na tržištu, vi ćete ići u kasarnu da bi početni iskustvo u bitkama i rastu nivoa. U nižim nivoima, možete postepeno povećati broj penija u novčanik, uz pomoć ribolov, ili radi kao plaćenik.

Odvojeno treba reći o umjetnosti ratovanja. U potezi su se smjenjivali. Prije štrajk, morat ćete ići na kurs na raspolaganju u ćeliju u pravcu neprijatelja, a ako se udaljite od neprijatelja, automatski će se udario u leđa. Kada će neprijatelj biti u štrajku udaljenosti, to je potrebno da se spusti krpelj sliku (gdje želite da udariti). Ako želite da postavite blokove, stavio krpelja u sliku njegovog karaktera. To može biti pogođen ili staviti blokova u obje ruke.

Još jedna značajka ove igre: u borbi, možete ukloniti bilo koju stavku i haljina. Kada ga skinete, kurs se ne gubi, a ako haljinu, to se računa kao napredak.

Za svaku trku postoje četiri verzije dispozicija karaktera koji određuju put svog razvoja. Za Rimljani to & ndash; princip Hastati, Triarius i Saly, za Gali & ndash; Arverni plemena, Helvetii, Belgo i druid. Svaki od njih ima svoje prednosti (melee ili kretao napad, u odbrani strategija ili magija), utječe na lika borbene sposobnosti i oblikuje njegove ličnosti. Također, svaki od staze razvoja, će vam dati priliku da istražite raznih zanimanja: brodograditelj, kovača, rudar, drvosječa, vinar prateće sveštenik ili farmer.

Glavni cilj igre - to je ekonomski i vojni razvoj kao svoj lik, i carstva u cjelini. Razvoj se postiže na različite načine: izgradnja i poboljšanja u pljački i napada na susjeda. Igra je dizajnirana tako da možete da zaradite novac za razvoj (na primjer, izdvojiti sredstva u rudnicima), a za naknadu možete zaposliti radnika za obavljanje različitih operacija. Možete pridružiti legije, pod komandom više iskusan igrač, ili kreirati vlastite, prethodno zaradila iskustvo, ugled i, naravno, novac, jer je potreba da plati nešto legionara.

Pa, romewar online igra u kojoj možete:

- heroji se bore protiv kompjutera ili drugog igrača;

- za unapređenje ekonomije mirno, vađenje resursa, graditi zgrade;

- stvoriti svoju vojsku za napad, pljačka i hvatanje u ropstvo, ili dogovoriti za zaštitne snage da zaštiti civile.

& nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more