Bookmarks

Reborn online

Alternativni nazivi: Reborn Online

Game Reborn - nova fantazija sveta Asgard

Što je igra mnogo raznolikija, to brže hvata pažnju i više kašnjenja. Klijentova igra Reborn otvara svijet Asgarda sa svim svojim čudesima i ljepotama. Vi ćete posjetiti mnoge bitke i obaviti manje zadataka, naučiti kako kontrolirati magiju, boriti se čekićem i pucati u luk. Fancy životinje i vilenjaci će vas pratiti, neprestano jačajući svoje vještine i upravljajući pokretima.

Možete prestati tražiti igračku koja zadovoljava stroge kriterije iskusnog igrača, od početka igranja Reborn, ne želite ostaviti svoje šarene prostranstva i dijeliti karizmatične likove.

Srećemo se sa herojima i njihovim asistentima

Kao što je igra klijenta, morate preuzeti Reborn, i tek onda otići na putovanje kroz fantazijsku zemlju, istražiti njegovu populaciju i mogućnosti. Iznenađenje neće biti klase likova koji su postali klasici za takve igre.

  • A streljač dugog dometa. Sa sigurne udaljenosti, on tretira neprijatelje sa delovima strelica, što pomaže njegovim saveznicima, koji rešavaju problem u avangardi. Pametno se nosi sa svojim lukom, često ima pozitivan efekat na ishod bitke. Među karakteristikama karakteristika: napad na daljinu, imobilizacija, evazija.
  • Ratnici se oslanjaju na sopstvenu snagu i stoga dobro razvijeni. On nije svjestan straha, i on je pouzdan saveznik, koji je prvi koji je uletio u bitku. Ove osobine ga karakteriziraju: gužva, ubrzanje, snažna zaštita.
  • Mag je specijalizovan za upravljanje elementima, komanduje prirodnim fenomenima, teleportuje u prostoru i nanosi štetu neprijatelju iz daljine. Pošto ne trenira mišiće, već um, fizički kontakt sa neprijateljem je kontraindikovan da umre brzo. Ali on nije jednak u čarima. Njegove karakteristike: čarobnjački napad sa daljine, teleportacija, kratkotrajna neranjivost.
  • Bard ne pušta samo muziku - njene melodije su u stanju da izleče rane, pa čak i uskrsnu pali vojnici. Ako uzme druge akorde, neprijatelj pada mrtav. Posebna svojstva uključuju: iscjeljivanje, uskrsnuće, jačanje sposobnosti.

Treba napomenuti da će se izbor heroja otvoriti ne ranije od 20. nivoa iPlayer Reborn. To se može pripisati prednostima, jer će do ovog trenutka igrač probati sebe u različitim slikama, zujao se u liru, mahati čekićem, vježbati s čarolijama, a kada shvati kakva mu je uloga bliže, napravit će informirani izbor.

Navedite svoj lik i dajte mu jedinstven izgled tako što ćete se odjenuti u odijelu, odabrati boju kose, frizuru i vrstu lica. Postepeno se mogu mijenjati izgledi. Odjeća nije toliko estetskog karaktera koliko praktična. Rukavice, oklopi, kaciga, hlače, cipele i kabanice poboljšavaju vještine ratnika, čineći ih jačim.

Likovi će biti u pratnji vilenjaka - neophodnih pomagača. Podeljeni su u dva tipa: fizički i magični. Prvi pomoć bardovi i čarobnjaci, drugi - strelice i ratnici. I vilenjaci se moraju stalno razvijati kako bi se bolje nosili sa zadacima koji su im dodeljeni: da utiču na napad i odbranu, da se kreću, akumuliraju zdravlje i povećavaju bodove.

Game tasks

Naoružani znanjem, oružjem i vilenjacima, možete ići u potragu za avanturom. U igri Reborn prakticirajte pobjedu čudovišta ili idite u Guild Arena i borite se s drugim igračima. Na svakoj lokaciji, do tri tamnice različitih nivoa, i želeći ovladati profesijom krojača, zlatara, rudara ili nekog drugog iz širokog raspona, a onda vam neće biti uskraćena željena.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more