Bookmarks

Lords Online

Alternativni nazivi: Lords Online

Online igre Lords Online & ndash; Multiplayer turn-based strategija sa RPG elementima, nastala u najboljoj tradiciji fantazija igre. Visoka kvaliteta 3D grafike i animacije, živopisan i jedinstvene znakove, dinamičan gameplay, a sve ćete naći u Lords online. Samo biti upozoreni da su vlasnici poštanski sandučić kada Mail. upis ru u igri & nbsp; Lords online ne treba. Za ostatak (ako ih ima) pristup igračku imaju tradicionalno. Dakle, mi kliknite na & laquo; igra & raquo;, onda je oblik i laquo; registracija Lords Online & raquo;. Evo, unesite korisničko ime, lozinku i e-mail box, onda ćemo prihvatiti sporazum korisnika i & laquo; upoznat sa pravilima igre & raquo;. To je sve & ndash; vaš Lords online online prijave je završen.

& nbsp;

Za neke olakšanje za neko & ndash; naprotiv, ali igra Lords online online puzzle neće imati veliki broj odjeljenja i rasa. Da biste odabrali heroja (njegove rase) je prilično jednostavan. Iako je opis prethodno vrijedan čitanja, naravno. & Nbsp;

U samo jednom od tri trke igrate & nbsp; & ndash Lords online; Ljudi, Shaba i Aleph.

Ljudi & ndash; najmanje izuzetan u smislu mogućnosti, ali je savršen za bilo saveznik saveza. Moram razjasniti da za izravnavanje, možete odabrati jedan junak & ndash; Lord, ili vojsku. To se odnosi na sve tri trke.

Race Shaba & ndash; jedan od ogranaka plemena kriontsev ima veliki potencijal (u fizičkom smislu). Predstavnici ove rase najviše agresivno podešen. Njihov cilj & ndash; protivnici na kostima da izgrade svoje vlastite države.

Race Aleph & ndash; Druga grana krionskogo pleme, mirno, ali vrlo opasan u borbi utrci. Imaju & ndash; magične sposobnosti. Oni ih ne primjenjuju na zlo svrhe, ali u poštenoj borbi, a ovo je njihov glavni, usput, vrlo moćno oružje. & Nbsp;

& nbsp;

Kada ste se odlučili na rasu svog junaka, potrebno je da izaberete pod i dati joj ime. Zatim odaberite lokaciju na kontinentu Ma & rsquo; an, koja će početi i razvoj vašeg lika i njegovo carstvo. Zatim, u Lords online igre nemate ništa da se mešaju. Naprijed! Početi graditi svoj dvorac da, obuku vojnika vještine, ili tražiti oazama i napadaju ih. Oasis & ndash; to je izvor vaših resursa. Oni moraju biti zaštićeni u svakom trenutku, jer je nedostatak lovaca. Više oaze & ndash; veliku prednost nad drugim igračima. Možete ih napadajući druge dvorce. Ali, to je vrijedno razmatranja, da li da se bore sami? Uostalom, protivnika nije briga, tako da je rizično. Ali, ako se pridržavaju neke svoje vrste saveza, stvari mogu biti prilično. & Nbsp;

& nbsp;

Ali Lords online online igra ne samo strateški karakter. Ovdje ćete razviti snagu svoj lik, kao i druge parametre. To se može postići kroz obrazovanje i obuku svojih vojnika. Snažna i disciplinovan ratnici & ndash; jak i poštovan Alliance & ndash; moćna carstva. Osim bubanje svoju vojsku da zaradite bodove negovani, likovi se dogoditi za izgradnju i proširenje zgrade za održavanje raznih svečanosti. Novac je također važan kao poena. Da ih zaradili obavljajući razne zadatke i učestvuju u događajima. To su dovoljno.

& nbsp;

igrati igru ​​& nbsp; Lords online online zabavu u smislu igranja i lijepo u pogledu grafike. Realan pejzaže i dobro izvući pejzaža organski dopuniti ovaj uzbudljiv svijet mašte. Sve to u sintezi savladaju bilo strateg i rolevika. A ako ste ljubitelj poznatog igračke i laquo; Heroes 3 & raquo;, onda je doktor naredio da igrati igre online & nbsp; online Lords. Navijajte njeno zdravlje!

& nbsp;

 

Igra Lords Online registracija