Reči sa prijateljima 2

Alternativni nazivi: Igra riječi

Words with Friends 2 - igra za prave učenjake Igra

The Words With Friends 2 sljedeći je dio čuvene igre ne manje poznatog studija Zynga. Povežite svoje prijatelje u igru u200bu200bi uključite se u verbalne bitke, provjerite tko zna više riječi i uspješno ih koristi na igralištu. Zapamtite, polje je ograničeno i možete ga koristiti u svoje svrhe, sprečavajući protivnika da unese vrednije riječi.

Započelo je

Kada prvi put pokrenete igru u200bu200bodaberite metodu za prijavu putem e-maila ili facebook-a. Zatim će vam prikazati kratak vodič u tri dijapozitiva o tome kako igrati:

 • Drag pločice sa slovima prstom stavite na ploču s igrama veličine 11 po 11
 • pravopisne riječi na ploči s igrama samo vertikalno ili samo vodoravno
 • Klikom na gumb za reprodukciju potvrđujete da je vaš potez završen i da protivnik može hodati

Pokušajte igrati svoju prvu igru u200bu200bu solo načinu, odnosno igrati ćete se s računarom. Da biste to učinili, možete odabrati Solo Challenge na najjednostavnijoj razini težine. U dnu ekrana vidite slova dostupna za ovaj potez koja morate sastaviti u jednu riječ. Svako slovo ima broj koji označava broj bodova dobivenih u slučaju upotrebe. Čim prikupite riječ, brojevi se zbrajaju i vidite ukupan broj bodova koji ste dobili za određenu riječ. Ko će postići više bodova po utakmici, taj je i dobio. Nemate vremena da se preselite ovde, možete razmišljati koliko god želite i odabrati najbolju varijantu reči od vašeg protivnika, tako da ne žurite. Pomičući pločice sa slovima na ploči, obratite pažnju na obojene kvadrate sa slovima, pomoći će vam da postignete više bodova:

 • plavi kvadrat sa DL (u parovima duplira) - množi sa dvije vrijednosti slova koje je na njemu;
 • zeleni kvadrat s TL (trostruka pločica) - množi sa tri vrijednosti slova koje je na njemu;
 • crveni kvadrat s DW (udvostručena riječ) - množi s dvije vrijednosti riječi;
 • narandžasti kvadrat sa TW (trostruka reč) - množi se sa tri vrednosti reči.

Pokušajte kombinirati nekoliko bonusa istovremeno, kako biste povećali bodove i pobijedili. Tvoj protivnik prvo hoda, pa onda ti. Ukupno se može napraviti 5 poteza po igri, to jest da na svakoj ploči ne može biti više od 5 riječi. Budući da idete na drugo mesto, imate prednost nad svojim protivnikom, unaprijed znate koliko bodova vam je potrebno da biste osvojili. Pokušajte utakmicu završiti prije rasporeda.

Koje su riječi zabranjene u igri:

 1. skraćenica
 2. riječi koje se sastoje od samo velikih slova
 3. prefiksi i sufiksi odvojeni od glavne riječi
 4. riječi s crticom ili apostrofom
 5. nasilničkih i rasnih izreka

mogućnosti igre

u riječi sa prijateljima 2, nije dovoljno znati puno riječi. Važno je aktivno koristiti pisma koja vam naiđu. Ne uvijek dulja riječ daje vam više bodova. Svako slovo ima svoju složenost upotrebe i obično brojevi na njima su ono što prikazujem. Na primjer, slovo „Q“ donijet će vam čak 4 boda, a ako ga stavite na plavi kvadrat ili zeleni, značajno povećavate bodove i vjerovatnije ćete pobijediti u krugu. To jest, riječ od 3-4 slova može dati ukupno čak 20 bodova, dok riječ 7-8 može biti i polovica. Pažljivo gledajte ploču i što vaš protivnik radi.

Words with Friends 2 Preuzmite na računalo i počnite igrati s prijateljima. Da biste to učinili, prvo morate preuzeti i instalirati Bluestacks android emulator i tek nakon toga instalirati igru u200bu200bu nju.