Warface

Alternativni nazivi: Warface

i gras Varfeys - strijelac iz kompanije Crytek , koji je poznat po svom kvalitetu multiplayer igre, koje su popularne u cijelom svijetu. Igrači sami moći procijeniti meritum nove igre i dodatke.

Prije da igraju igre online Warface u potrebno je provjeriti usklađenost računara i minimalne sistemske zahtjeve igre. Programeri postaviti sljedeće minimalne sistemske zahtjeve za igru:

- OS: Windows XP Vista Sedam

- Procesor : Intel / AMD dual-core 2. 0 GHz;

- Memorija: 1 Gb (1. 5 Gb u Windows Vista / 7);

- Video: GeForce 8600 GT 256 Mb ;

- 6 Gb slobodnog hard disk prostora;

- pristup internetu putem ADSL-56 Kbit / s.

Prije nego što nastavite izravno u igru, mora biti usvojen Warface online prijave . Ovaj proces traje samo nekoliko minuta, pa kako da iskoristite zgodan i jednostavan.

R , igra EGISTRACIJA Warface uključuje sljedeće ulazne podatke:

- nadimak - ime koje će se koristiti od strane igrača u igri;

-password;

- e-mail,

- također je potrebno za čitanje i slažem se korisnički ugovor, ugovor o licenci i pravila igre.

Sljedeća morate preuzeti i instalirati igre klijenta. Nalazi se neposredno na mjestu je, i kliknite na "Download" da biste započeli preuzimanje. Jednom kada se učitava datoteku, samo trebate pokrenuti, a zatim slijedite upute. Na ovoj Provjerite Warface je završen i spremni ste za uzbudljivu utakmicu.

i gras Warface online počinje izborom izgled vašeg lika. Širok izbor različitih parametara, omogućujući vam da stvoriti jedinstven karakter. Warface online igra nudi prvo prođu obuku, koji će u budućnosti biti lakše igrati. Obrazovanje show ima igre, pomoći će dogovor s menadžmentom, a zatim za igrati igre online Warface će biti mnogo lakše.

Warface igrati moguće je za takve klase: inženjer, napad zrakoplova, lekar i snajperista. Svaka klasa ima svoje prednosti i nedostatke, tako da ćete morati odabrati klasu vođena osobne preferencije i izabrane strategije. To je također odlika svake klase je posebna oprema - neke stavke koje su dostupne samo u ovoj klasi.

Stormtrooper - to je glavno oružje borac, što je automatski. U toku razvoja to će biti dostupan za nove modele pušaka i mitraljeza. Specijalni proizvodi za napad avion je kutija municije sa kojima mogu obnoviće nakon žestoke bitke, kao što sam igrač i njegovi saveznici.

Medić - prijeko potrebna lik na bojnom polju, i kroz svoje posebne opreme (kompleta) mogu biti tretirani sa srodnim igračima, ali i napuniti vaše zdravlje. Kao glavno oružje koristi medicinske protivavionske pištolj, što nije tačno, ali vrlo moćno oružje.

nastaviti borbu sa svjetlom mašinu ili pod-mitraljez. Također može vratiti akcije oklopa, koji često može biti vrlo korisno u žestokih borbi. Osim toga, inženjer može da polaže mine, koje se aktiviraju udarac, ili pristup neprijatelja.

The Sniper je najviše strelac u igri. Uz pušku, on može ubiti neprijatelje na velikoj udaljenosti, često s prvim hicem.

i grata u Warface moraju obavljati razne misije koje su uvijek raznolik i puni dodatne zadatke. Za njih, igrač dobija iskustvo i vrijedne bonuse.

Bez sumnje, igre Warface će biti pravilno ocijenio ove kvalitete strijelac navijači i ljubitelji dobrih igara.