Ratni komandant: Rogue napad

Alternativni nazivi: Var Commander

Game Commander of War: Rogue Assault za ljubitelje vojnih bitaka.

američki developer Kixeye ima nekoliko uspešnih projekata na svom računu, a ratni komandant: Rogue Assault je dodao ovu listu. Radovi na novoj IMO strategiji za mobilne uređaje su trajali nekoliko godina (2014-2016). u). Ali možemo sigurno reći da će igračka žaliti navijačima ovog žanra, koji ne propuste priliku da preuzmu svoju komandu jakom vojskom. Proizvod ima nekoliko lijepih karakteristika koje ga pozitivno razlikuju od mase sličnih:

  • Odlično radi na svim platformama.
  • Use normalni 3G i srednji paket brzina.
  • Postoji 6 varijacija podešavanja grafike koja su automatski izabrana, ovisno o korišćenom uređaju.

Jedan ratni komandant: Rogue Assault se može besplatno preuzeti, ali je omogućena i mogućnost kupovine. Međutim, da trošimo novac niko ne sili, i sasvim je moguće učiniti ono što je besplatno. Uzgred, preuzmite ratni komandant: Rogue Assault na računaru, takođe, možete, a ovo je još jedan plus u korist igre.

0 Mala praistorija.

. Valjanost u kojoj igrač ispada odnosi se na blisku budućnost, kada se svetska ekonomija srušila. To je dovelo do totalne nezaposlenosti, što je rezultiralo gladom. Ljudi su izašli na ulice, ali su ubrzo mirna upozorenja ostavila put agresivnim zavaruškama. Vlasti su izgubile kontrolu nad situacijom, zločin je nestao, broj bendova je porastao.

Posle dobijanja pristupa oružju, posebno snažne frakcije su prevazišle Evropu, proglašavajući okupirane teritorije slobodnim državama. Vreme je za novu diktaturu, okrutnije nego ikada. Zadatak igrača je da rukovode vojnom bazom i unište jednog od najhvorelijih generala, ne dozvoljava mu da širi svoj uticaj na druge zemlje.

Tvoje akcije u igri.

Game ratni komandant: Rogue Assault razvija se na dvije granice:

  • Obgradnja i jačanje bazne stanice
  • Učešće u borbama PVE i PVP-a

Moći ćete pristupiti tri glavna metalna sredstva (bez toga neće biti poboljšanja), torijum (analog od metala, ali napredniji), ulje (pomaže jedinicama da se oporave nakon bitaka). Ovo je dobro što uvek treba da imate, pa vodite računa o blagovremenom dopunjavanju zaliha. Nabavite ih na svojoj osnovi, a takođe dobijate kao nagradu za završeni zadatak. Ako niste novi u vojne strategije, znate princip delovanja. U vezi s tim, ratni komandant: Rogue Assault igra neće donijeti ništa novo: konstantno razvijati bazu, graditi zgrade, izvlačiti resurse, pumpati trupe, zaplijeniti nove teritorije i kontrolirati ih.

Jedna od karakteristika igračke je neograničen pristup sredstvima. To znači da se njihov izvor ne smanjuje, tako da se smiruju akumuliraju potrebne količine za dalju nadogradnju i izgradnju. Međutim, za ovo vam je potrebno prisustvo, pošto se igra Var Commander neće razviti u"režimu spavanja". Ako je dovoljno raspodeliti zadatke u drugim projektima i vratiti se za jedan dan da bi sakupljali ili dobili drugi rezultat, onda to neće uspeti. Da pređete na novi nivo, morate lično voditi sve. Najzanimljiviji deo borbe. Morate formirati svoju vojsku odabirom različitih vrsta trupa, proučavajući njihove karakteristike. Dostupna pešadija, tenkovi, kamioni, vojna avijacija, mala oružja svih mogućih kalibra i poluprečnik uništenja.

Pre nego što odete u napad, izvršite detaljnu izviđanje, uverite se da je neprijatelj u zubima, a ne zaboravite razmišljati o taktici postupka kako bi operacija bila uspešna.