Alternativni nazivi: Otkriva

Prilično zapanjujući igra Unravel.

Nije puno igračaka koje su popularne kod publike različitih dobnih kategorija, već zato što je igra Unravel izgleda jedinstven.

Coldwood Interaktivni studio direktor Martin –   Sahlin, nekada odmarao sa svojom porodicom iz grada, i oblikovao neobičan lutka, navijanje pređa na žici modela. Tako je rođena vodeći lik u igri, koji će lutati kroz šareni svijet.

razotkriti možete preuzeti nakon službenom priopćenju 9. 02. 2016 Da će vrlo brzo. To će biti platformer / puzzle igra sa režimu jednog korisnika za tri platforme:

  • Microsoft Windows
  • One Xbox
  • PlayStation 4

 

 

Pryg - galopu, ja nisam čarapa!

Glavni lik - mače Jarni, ali to nije jednostavan mačka i pletene, a on je kao nemiran i radoznao, kao obični kućni ljubimci. On je došao iz korpe za šivenje Lijepa stara dama, koje su bile kuglice od raznobojnih prediva, izbor za sebe crvena - simbol ljubavi i dobrote.

U priči položio filozofskom smislu. Jedna starija žena živjela je dug život sa svoje gubitke. Jarni mora proći svoj ​​sljedeći i vratiti izgubljene porodične uspomene, povezujući ih sa crvenim koncem. Na prolaz dati jedan klupko, i provesti trebalo bi da bude racionalan. Ako se završi prije, bilo bi nemoguće da ide dalje.

– Nit je nastavak mačića, a on koristi da se preseli u nove teritorije, i za interakciju s objektima i objektima koji se nalaze na putu u različitosti.

lik sebe ne kaže bilo riječi, samo putuje i potrazi za rješenjima o tome kako da prevladaju prepreke. Njegov glavni alat – Strand prediva i samo uz čiju pomoć to riješiti zagonetke. On je premlad da samo skočiti malu pauzu, već zato što je potrebno da shvatite kako spojiti dvije banke. Našao rijeci, kvarovi, snijegom pokrivene područja. Ako postoje stabla oko, to se veže na njih konca i leti prostor.

Interakcija s okolinom, mogućnost da ga koristi za svoje svrhe - glavni zadatak Jarni. Rijeka je uvijek pun ribe, i šaran će stati da nose mače, dobiti komad papira umjesto brodova. Da se spuste u pećinu, on pretvara pređe u konopce, ali ako previše za prevazilaženje udaljenosti, uvijek možete izgraditi zmaj koji će uhvatiti vjetar, kreće kroz zrak. Kao alternativa zmiju - velika vrana, i ako on odluči da ode noću vezati niti prediva baterijske lampe za osvjetljavanje ceste.

Jarni nastavio da putuje, a logika mu govori kako napraviti bolje korištenje okoliša. Naravno, opasnost je također opterećena mače – velike automobile, močvare, ledene pećine, predatorske životinje, ali ako mislite o situaciji možete umotajte u pomoć. On pretvara trupaca u sanke i grane drveća služe mu katapultirati. Tako da štedi na pređa, koji se postepeno odmotava. Pokupiti komada konca nakon primjene ih riješiti u narednih zagonetku da ih spasi.

Igra nudi zapanjujuće realističan pejzaže, a uskoro će biti moguće preuzeti otkriju, kako bi se uživati ​​u pogledu koji je inspirisao programeri. Otkriti na računaru u ovom trenutku ne daje za prisustvo ruskog jezika, već zato što je priča je jasno bez riječi, to nije bitno.

 

Sistemski zahtjevi.

  • OS: 64 bita / Windows 8. 1/10
  • Memorija: 4 GB RAM-
  • Grafička kartica sa DX11 hardverom ili set komponenti DX11
  • Protsessor: Intel Core 2 Duo procesor 2, 4 GHz ili AMD Athlon X2 Phenom 2,8 GGts
  • Noutbuk (PC): GeForce GTX 745M, AMD Radeon HD 8650G, Intel 4400
  • Statsionarny kompjuter: Radeon HD 5750 ili GeForce 450GT i 512 Mb
 

Play također