Torchlight 2

Alternativni nazivi: Torchlight 2

Igra Torchlight 2 je kompjuterska igra razvijen u stilu akcije / RPG, koji je objavljen 2012. godine. Ova igra je nastavak prvog dijela igre.

Preuzimanje Torchlight 2 Možete sa zvaničnog sajta za besplatno, ali ćete vidjeti u ovom slučaju samo demo verziju igre. Punu verziju igre možete preuzeti Torchlayt 2 za 9,99 $.

Pogledajte video o Torchlight 2 je poželjno da svaki novi igrač koji ne zna glavne karakteristike igre. Ovaj video se nalazi na internet stranici igre ili youtube .

Igra Torchlight 2 kao predstava je opisano u ovom izvještaju, a može se pogledati na pravila igre na suđenju video.

Ukupno u igri baklji 2 klase su podijeljeni u 4 vrste:

1. Inženjer (inženjer) - ovo je težak borac iz neposredne blizine. Osim zbog mnoštva, on može pridružiti borbi na dubinsku, ali onda zbog mnoštva će biti zatvorena za njega. Ova klasa ima za cilj crtanje najveći iznos štete.

2. Stranger (Outlander) - klase lutanja nomada, koji se koriste u borbi kretala oružja i magija od najslabijih. Oni mogu koristiti magije da obuzda, šok i uspori neprijatelja. Neki čini može povećati brzinu napada u svojoj klasi.

3. Berserk (Berserker) - je jedinstvena klasa koja najbolje manifestira u prsa, ali je slabiji od izdržljivost inženjera. Prednost ove klase je visok kritična hit, kao i high-speed napad. Zdravlje na Berserker klasi je dosta slaba, tako da se on dobro pratiti. To može dovesti do saveznika, i primijeniti masivne iscrpljuju pravopisa koji smanjuju brojke neprijatelji. Berserkers su najsličniji klasičnom Barbarian.

4. Mag Embera (Embermage) je u rasponu klase, koji je sličan klasičnom mađioničari. Mages se može koristiti za napade na velike udaljenosti, ali u isto vrijeme i da se bore u bliskoj borbi. Neki čini, oni mogu izazvati sve vrste oštećenja, i raditi različite vrste zamki. Magee Embera imaju sposobnost da se teleportirati, iznenadni napad, kao i mogućnost bijega iz bojnom polju. Uživajte čini za masovno uništavanje, ali unatoč tome, oni su vrlo slabi.

Prvi dio igre bio je samo 3 klase.

Igra Torchlight II je prisutan ne samo u modu za jednog igrača, ali i dalje postoji mogućnost donošenja igre u kooperativni mod. Maksimalan broj ljudi u ovom režimu - šest. Za reprodukciju u kooperativni mod, potrebna vam je internet vezu ili jednostavno lokalne veze.

Međutim, važno je napomenuti da je broj igrača će zavisiti od broja protivnika: što više igrača, više protivnika. Pravila igre i njegovo usvajanje se nije promijenilo.

Igra je dosta poboljšanja Torchlayt 2 prvog dijela i pripremili za vas mnoga iznenađenja. Instalirajte ga na računalo i ići s prijateljima ili sami na uzbudljivo putovanje.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi