Elemental Lords

Alternativni nazivi: Stormriders

The Lords Elements oživio legend

Igra lordova elemenata kreirana je za one koji vole da sami kontrolišu čitav proces igre, potpuno uronjeni u virtualni svijet. U ovom projektu, igrač će morati da savlada stil borbe kongfu sa svojim likom, postajući hrabar borac na strani dobrih i boreći se sa zlim vojskama i čudovištima.

U srži radnje leži legenda Wind i Cloud, igrač ima odličnu priliku da postane dio ove drevne legende i da se vrati u čarobni svijet ispunjen s

uzbudljivih avantura. U iPlayeru, Majstori Elemenata borilačkih veština su izvan domašaja ljudskih sposobnosti, karakter može postići takvu izvrsnost da će snage prirode početi da ga slušaju.

Multiplayer projekt uloga je neverovatno šaren, osmišljen i dizajniran tako da će igrač dobiti puno zadovoljstva u ovom fantastičnom univerzumu.

Mogućnosti igre Lords of the Elements

U projektu Masters of Elements registracija je neophodna, kao iu drugim pretraživačkim igrama, da bi bila vrlo jednostavna, potrebno je ući u obliku e-mail adrese i smisliti lozinku. Registracija se može izvršiti i pomoću računa društvene mreže. Nakon ove teške procedure, igrač će otvoriti svijet bitaka, nevjerojatnih zadataka i borbenih pothvata.

Po izboru korisnika, projektanti nude četiri lika, od kojih svaki ima svoju povijest, ima jedinstvene sposobnosti i zauzima svoje mjesto u legendi:

  • Oblako - ime hladnokrvnog ratnika;
  • Wind - heroj, dobro oruđe i poseduje veliko srce;
  • Yasinka - odana i snažna junakinja legende;
  • San je divan ratnik.

Nakon što je izabrao lika, igrač bira svoju ulogu u legendi i od nje zavise veštine i sudbina njegovog herojskog puta u kojem mora otkriti nove zemlje, slobodne gradove od zlikovaca i boriti se protiv krvoločnih čudovišta.

Autori projekta maksimalno su uključili igrača u događaje koji se odvijaju, igra je vrlo dinamična, u njoj se svaka bitka odvija pod kontrolom igrača, nema dosadnih borbenih strategija korak po korak, tako da bi igrač trebao imati dobru reakciju i brzo donošenje odluka. Tu su i zone u kojima se igrači susreću u bitkama jedni s drugima, na primjer u potrazi gdje morate uhvatiti makake. U takmičenju sa pravim protivnicima, morate pokazati svu vještinu i vještinu spretnosti.

Čak će i najiskusniji igrači u projektu Gospodar elemenata biti teško igrati sami, tako da su programeri osigurali funkciju timskog igranja. Korisnici se mogu ujediniti u cehove, zajedno je mnogo lakše nositi se s velikim brojem neprijatelja koji napadaju. Što je više igrača u ekipi, to je jači i tim dobija dodatno iskustvo. Prijatelji u igri su potrebni ne samo za razmjenu darova i traženje pomoći, već i za povećanje vještina vašeg karaktera i brže razvijanje.

Još jedna odlična osobina u igri je da prije odlaska iz projekta igrač može staviti lik u meditacijski mod. U tom stanju, heroj će završiti zadatke i akumulirati borbeno iskustvo, za koje će zaraditi duhovne bodove. Zahvaljujući snazi ​​duha, različite veštine se mogu poboljšati, a ovde, pored standardnih veština u napadu i odbrani, postoji i mogućnost kontrole sila prirode.

Sistem za poboljšanje karaktera i sama igra su autori tako dobro osmislili da igrač neće ostati ravnodušan prema ovom projektu, a zapanjujući specijalni efekti i zvučni sadržaji će dati stanje potpunog uranjanja u drugu realnost.

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi