Steamcraft

Alternativni nazivi: Steamcraft

Steamcraft Game - preglednik na automobilima sa parnim strojem. Igra je napravljena u žanru steampunk-a.

Plot igre Steamcraft

Plot govori o dva izumitelja. U poslednjoj četvrtini 19. veka, Englez William Howard i njegov prijatelj James Woutt pili su u jednom od restorana na periferiji glavnog grada Velike Britanije. Tema razgovora bila je zanimljiva: novi izum vremena - parni motori. Tokom aktivne rasprave imali su ideju. Bilo je to da ako kombinujete automobile sa parnim motorom sa borbama gladijatora, onda ćete dobiti nešto zanimljivo. Takođe bi bilo interesantno da neko napravi prvenstvo u ovim bitkama, koje bi na kraju mogle postati internacionalne. I međunarodni turniri su način da zaradite novac, uz pomoć investitora i ogromnog broja fanova.

I ovde, Howard je osvanuo na to, zašto ne bi sami organizovali međunarodne turnire među parnim mašinama i ponudili svoju ideju prijatelju. Srećno se složio.

je postao godina 1881. Sada su William Howard i James Watt poznavali cijeli svijet, jer su oni bili glavni u međunarodnoj udruženju parnih brodova. (Skraćenica - FISA). Ova grupa je bila poznata širom sveta. Sastojali su se od organizatora borbe, članova žirija i trgovaca. Šampionska vozila su postala veoma popularna širom naše planete. Skoro u svakom većem gradu bila je arena, koja se vodila na paru. Sama arena bila je mnogo veća od velikog amfiteatra Koloseuma. Gradili su takve arene, često na periferiji grada, ili uopšte - izvan grada. Razlog za to su učesnici u bitkama - automobili sa pravim oružjem na brodu. Da biste postali šampion u parobrodu, morate pobediti svakog protivnika.

World Steamcraft

Ako želite da se osećate u ulozi učesnika na ovom događaju, svakako igrajte iPlayer Steamcraft na našoj web stranici. U igri možete izgraditi svoj jedinstveni automobil koji može letjeti ili voziti. Ako ne želite da sami kreirate svoj automobil, onda možete kupiti automobil u trgovini. U njemu možete ne samo kupiti gotov automobil, već i kupiti određene dijelove. Takođe, možete prodati i neželjene auto-delove kako biste zaradili novac, kupili glavno oružje ili obojili automobil.

U svijetu parnih brodova, susrest ćete:

 • Borba na parnim strojevima
 • Mnogo polja
 • A razne mašine i vrste oružja
 • Wonderful Graphics
 • Vremenske promjene, dana
 • Timske bitke sa prijateljima
 • Izbor protivnika vašeg nivoa
 • Bright explosions

Steamcraft igra, možete na našoj web stranici, za ovo, morate obaviti nekoliko akcija, što uključuje registraciju Steamcraft. Da biste to uradili, morate izvršiti nekoliko koraka:

 • Unesite e-mail u dodijeljenom za ovo polje
 • Razmislite o imenu igre
 • Work a password
 • Slaže se sa pravilima
Nakon registracije moći ćete započeti dinamične i brze bitke u slučajnoj areni. Odaberite bilo koje doba dana, bilo danju ili noću. Možete kreirati svoj tim, u koji će vaši prijatelji ući da se ujedine u borbama protiv vaših rivala. Tokom bitke, rastavite neprijatelja po detaljima, možete obeshrabriti vaš protivnički točak, haubu ili glavno oružje. Uz pomoć kritične štete, postoji mogućnost da završite sa svojim protivnikom!

. Upoznajte svoje neprijatelje na strojevima za parne strojeve sada!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi