Star Wars: Knights of the Old Republic

Alternativni nazivi: Star Wars: Knights of the Old Republic

Igra Star Wars: Knights of the Old Republic ( je u ruskom izdanju naslova Star Wars Knights of the Old Republic ) - je multi-platforma ( PC Xbox Apple Macintosh iOS ) igra i u kojoj 2003 m r . uspostavila ednomntonskoy firma BioWare specijalizirana u proizvodnji kao kompjuter , i video igara , , koju je naručio poznatih kompanija Lucasfilm Computer Division Igre Group. Igra Knights of the Old Republic je bila prva uloga-igranje igra za PC u kojoj se dešava je održana u svijetu autora, U "Star Wars" . Glavni junak igre je između dobra i zla. Doslovno, iz bilo kojeg od njegovih koraka ovisi o njegovoj pripadnosti Light ili Dark. Sve to direktno utiče na kraju opcija igre.

Ako ste zainteresirani za Star Wars: The Old Republic igra, to je vrlo važno da dođete do igri stranica, preuzimanje i instalirati ga na svoj PC.

Odlazak u igri, od samog početka, morat ćete odabrati Star Wars Old Republika klase, od kojih su tri: [ 55]

  • Taj vojnik - vrlo moćan borac.
  • U negativac - izdajica, klizavom lik koji u svakom trenutku može nož u leđa.
  • Scout - klasa koja je srednji između vojnika i nitkov.

Zatim, kada je vaš glavni lik se suočava izbor. Koga bi biti ili Sith ili Jedi , potrebno je promijeniti stare u novu klasu. Opet imate izbor:

  • Jedi-poput militantnih Jedi Soldier nivo, vješto zadobijena Lightsaber je vrlo jak, sposoban za skok na neprijatelja iz velike udaljenosti.
  • Jedi Konzul - klase koja zna kako komunicirati sa zakonskom snagom.
  • Jedi Sentinel - borac koji je vješt s oružjem i sa zakonskom snagom. Otporan na instinktivno strah, u ošamutiti i paralize.

Osim toga, priča igre Star Wars Old Republic izgrađen klase koje nisu dostupne u protagonista. To su dvije klase koje su dizajnirane za Droid:

  • Droid stručnjak - klase stvorio za izvršenje manjih problema - popravak različitih vrsta računala, sjeckanje kompjuterske sisteme. To uključuje T3-M4.
  • Battle Droid - borac koji zna kako se nositi blaster oružje. To uključuje HK-47.

Radnja se odvija ovdje na sedam planeta, od kojih je svaka jedinstvena: Tatooine, Dantooine, Taris, Kashyyyk, Korriban, Manaan, Rakata premijer. Također će igrači morati posjetiti planeta i kosmostantsii kosmokorabli: Ebon Hawk, Endariansky Spire, Levijatan, stanica i Star Forge stanice Yavin.

Igra Star Wars: Knights of the Old Republic uključeni mnogo znakova . Među likova imaju: Darth Revan - protagonista, Shan Shan - ženski Jedi vojnika Carth Onasi i Canderous Ordo , Jolee Bindo - sive Jedi Konzul [ 117] HK-47 - Droid atentator , T3-M4 - Droid stručnjak Juhani - mladi Jedi Guardian, Zaalbar - izviđač. Među likovi ne-igrača - Ahunta Anketa Darth Bandon Darth Malak , [ 145] Bendák Starkiller i mnogi drugi.

Još niste odlučili na činjenicu da li treba skinuti Star Wars Star Repablik, onda preporučujemo vam tražiti online igra Star Wars Old Republic video i gledati pregled video i promotivni video koji će pomoći u oblikovanju igru ​​svoje mišljenje.

Prema tome, slijedi Star Wars Old Republika preuzeti bolje od zvaničnog sajta, i uronite u fantastičnoj svijetu u kojoj morate i boriti se i igrati minigames tamo gradi.

Sigurni smo da ćete uživati. Sretno!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi