Star Wars: Battlefront II

Alternativni nazivi: Star Wars: Battlefront II

Star Wars: Battlefront II - taktička pucačina iz prvog ili trećeg lica sa elementima ekonomske strategije. Sve u svemu ovo je nastavak prve utakmice. Međutim, projekt uvelike poboljšana, a ponekad i oni koji su pokušali prvog dijela igre, priznaju da Star Wars: Battlefront 2 igraju još uzbudljivije. Kao i do sada, korisnik će biti prebačen u svijet mašte. Zaplet igre je razvijen na osnovu II-VI zloglasnog epizode filma "Star Wars". Projekt developer - kompanija Pandemic Studios, izdavač - LucasArts. U saopštenju se dogodio 2005. godine i od tada igra Star Wars The: Battlefront 2 je miljenik velikog broja korisnika. Činjenica da je strijelac stekao široku popularnost, to je ne čudi. Uostalom, igra ima gomilu osobina koje privlače pažnju ljubitelja virtualne boraca. Zadržite nekoliko primjera. Star Wars: Battlefront 2 PC prepun predivnih specijalnih efekata, ima veliku grafiku i odličan zvuk, menadžment je potpuno prilagodljiv, pod uslovom svemirske bitke, kao i gameplay ima puno zabave elemenata, kao što su sprint, promijeniti klase borac, prelazak iz jednog servera na drugi, i drugi prijatan kazne. Daljnje promjene su bile za jednog igrača verzije igre, kao što su "Kampanja" i "Capture the Galaxy." Inovacije su se dogodile u pogledu klase boraca. U principu, život je vrijedan za preuzimanje Star Wars: Battlefront 2 i uronite u njihovom fascinantnom, puna bujne događajima gameplay.

Dakle, dobra je ideja da se upoznaju sa ovom atraktivnom igra. Pokrenite događaja perioda, koji je poznat kao Rise of the Empire. Radnja se odvija ovdje u ime boraca 501. legije Republike. Akcije se razvijaju na različitim lokacijama. Vi ćete biti u mogućnosti posjetiti planeta i satelita. Neki primjeri tla lokacije: Zvezda Smrti, Degoba, Tatooine: Mos Eisley svemirske luke, Tatooine: Jabba palače, Endor, vruća; i prostor - prostor Hot, Maygito prostor, prostor Yavin et al.

Postoje dvije epohe, od kojih svaki se bore za dvije vojske, odnosno epohe Clone Wars (republikanski klon vojska protiv droida Saveza nezavisnih Systems) i starost Galactic građanskog rata (Rebel Alliance protiv galaktički carstva). Bitka između vojski različitih epoha je nemoguće. U borbi istovremeno ulaska u vojsku, koji pripadaju istoj doba. Tijekom bitke, koristite dostupne tlo, zemlja-zrak i svemirske tehnologije. Inače, postoje kartice, koji može biti podržan od strane vojske tenkova i drugih borbenih vozila. Imajte na umu da svaka vojska ima svoje vrste opreme, ali to ne sprečava upotrebu oružja neprijatelja ponekad.

Mnoštvo Star Wars: Battlefront 2 misija će osvojiti i najzahtjevnije. Tokom igranja ćete imati gomilu poslova za obavljanje. Za samo biti aktivan, moći ćete da raste i nastaviti svoj put. Kako kažu, ništa usudio i ništa stekao. Nudimo ovih načina:

- Singles (kampanju za osvajanje galaksije, boriti brzo, Izazovi);

- Multiplayer u kojima asistenti i protivnici su stvarni ljudi.

Vi ćete vidjeti, čim video Star Wars: Battlefront 2 će doći u život na vašem računalu, biti će strmoglavo pasti u vrtlog fantastičnih događaja i biti u mogućnosti da doživite najviše nezaboravno iskustvo. Pretpostavimo da ste dovoljno sreće da se postigne željeni visine!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi