Star Trek Alien Land

Alternativni nazivi: Star Trek Alien Land

Igra Star Trek Alien Land novu realnost.

iPlayer Star Trek Alien Zemlji obećava da će biti za sve ljude su otvoreni za prvi kvartal 2016. godine. Programeri danas je objavila da očekuje da će prva registriranih korisnika u sada, obećavši im starter kit koji će dati prednost u budućnosti. Nakon utakmice u slobodnom pristupu pošte naznačeno na obrascu za registraciju će doći početak najave projekta.

na Star Trek osnovu objavio veliku količinu medijskih proizvoda, a generacija odrasla na fantastičan povijesti Star Trek. Ovaj univerzum je najrazvijenije od svih postojećih izmišljeni svjetovi.

Igra Star Trek Alien Zemlji prostor će biti ispunjen uzbudljivim avanturama, bitke na otvorenom prostranstvo galaksije i velikog broja aviona najneverovatnijih modifikacija. Od izdanja i screenshotove, koje ćemo postepeno proširiti na vidljivom mrežu, što raspored će biti vrlo visoke kvalitete, na njemu se može vidjeti ne samo svemirskih brodova i velikih planeta rasuti po svemiru, ali i manjih asteroida i drugih svemirskog otpada, što može uzrokovati znatnu štetu na antenski jedinica.

Poznato je da je igra multiplayer, bazirana na pretraživaču, klijent treba skinuti program neće biti. Za početak igranje je potrebna kultni Star Trek Alien registraciju zemljišta, i na ovom kraju posebnim zahtjevima. U roku od mjesec dana od početka utakmice da će biti dostupan na web stranicama, a zatim se pojavljuju na društvenim mrežama.

 

 

Prve vijesti o igri Star Trek Alien zemljišta.

Prema prvim podacima iz autori sve akcije u igri će se održati u tečnost prostor, gdje će igrači imati čast da ga ispitaju. U žanr igre može se pripisati strategije za širok spektar korisnika, odnosno igrač ne zahtijeva nikakve posebne vještine, to samo može biti dobro vrijeme sa svojim prijateljima, ali u toku razvoja i ažuriranja, karakteristike i funkcije će postati mnogo više .

V Star Trek Alien Land igra može biti u jednom od dva frakcije, a treći će biti protiv svih, i da se pridruže neće raditi:

  • Obedinennaya federacija planeta - uz nju Vulcan  vhodyat zemaljskih bića, to je filozofija kombinovanja demokratije i nauke;
  • Kolgonskaya Empire - rješava problem vlasti je vrlo militantni,
  • Vid 8472 - tirani obje utrke, oni žude razaranje i rekonstrukcija već instaliran na svijetu, izuzetno agresivan.

zauzet i zadatke u igri će biti dovoljno, igrači će morati obnoviti od nule prostora baze postavljanjem na to sve - kontrola, održavanje života, koji je neophodan za proizvodnju života i proizvodnih resursa, u velikoj mjeri ograničen na otvorenom prostoru. Mi već znamo da je jedan od najvažnijih resursa će biti i drugih metala kristala. Igra će dobiti kontejnere, ali nisu otvorene bez posebnog ključa. Potrebno je uspostaviti istraživanje i razvoj i proizvodnju, da izgradi vlastitu flotu i da poveća svoju veličinu i poboljšati performanse u cijeloj igri.

Igrajte igru ​​Star Trek Alien Zemlji nisu samo uključeni u rutinu ekonomsku komponentu, igrači čekaju tople međuzvezdanog bitke, kao neprijatelje pod kontrolom umjetne inteligencije, i pravi igrači, nalazi ispred monitora svojih kompjutera. Interakcija igrača uključuje ne samo rata, kao dio frakcije može izgraditi saveze, zajedno, mogu osvojiti preko najjača i težak protivnik.