Sparta War of Empires

Alternativni nazivi: Sparta: Mogućnosti od-Empiress

Sparta: Empire at War - vojne i ekonomske strategije u realnom vremenu.

Zdes očekujete epske bitke, legendarni podvizima, i naravno u uzbudljivu avanturu. Vaš glavni cilj u igri će ući u borbu s drugim igračima, kao i većina nemilosrdni kralj Xerxes. Ko će pobediti, da i steknu moć nad drevnog svijeta.

Dlya osvojiti će morati pokušati prilično da stvore svoju vojsku, izgraditi i ojačati zidove njegove politike. Ali to nije sve, jer je jedan od važnih komponenti su resursi:

  • Derevo
  • Zerno
  • Bronza

Razobratsya oko i početi u Sparta: Empire at War da igra vas da dođete u pomoć je Leonid, kralj Sparte!

Odnim mogući način da se postigne uspjeh je osvajanje susjednih politike. Za ovu igru ​​Sparta: Empire at War uključuje više od trideset različitih jedinica, oni uključuju:

  • stremitelnye makedonski konjanici
  • stoykie grčkog hoplita,
  • legendarnye Spartan voiny
  • otvazhnye mirmidontsy

Vse oni će biti u jednom sistemu i da će se boriti do samog rame uz rame.

Razvivatsya i igrati utakmicu Sparta: Empire at War je moguće na nekoliko načina:

  • V ako niste spremni da odmah se bore pravi neprijatelj, onda postoji mogućnost da se oprobaju sa računarom neprijateljem. Oracle će vam reći gdje možete pronaći pristupačne cilj. Za osvajanje zbog nagradu u obliku iskustva, trupa i, naravno, resursa.
  • Takzhe postoji drugi način da se obogate, on gradi Togosa, a zatim osvajanje kolonija. Koji sadrži puno različitih resursa, tako da je više kolonija je pod svoj uticaj, više resursa možete dobiti. Istina, ne treba zaboraviti plemenite komandanata koji žele da se takmiče za sitnice. Stoga, pravovremeno potpisali sporazum o uzajamnoj pomoći s drugim politikama, to će vas još moćniji!

Krome ovu igru ​​Sparta rata of Empires vam daje mogućnost za stvaranje saveza ili se pridružite postojeći. Da biste to učinili, idite do najbliže ambasade i učiniti vaš izbor. Trebalo bi uhvatiti što je više moguće Panteon i razvijati ih. Onda uskoro ćete postati novi kralj Sparte! Međutim, treba biti oprezan, jer u blizini, odnosno istoku freestyle Grčka biti okrutan neprijatelj perzijski kralj Xerxes i njegova vojska. Oni će stalno napadaju Panteon. Ali ne očajavajte, jer za pobjedu nad Perzijancima u dodjeli bogova ti Orichalcum, to će staviti na raspolaganje trupe kralja i dati im snagu i energiju dva puta. Nakon toga, niko ne može odoljeti svoju vojsku.

Prezhde pokretanja procesa igri morate ići na službenoj web stranici projekta i donijeti ga na jednostavan i brz proces registracije, koji će biti sljedeći: morate navesti ime vaše igre; e-mail adresu; unesite lozinku; upoznajte se s korisnički ugovor; pritisnite Sparta: Empire prilikom registracije rata. Sada sve akcije zavisi samo od vas, brzo prikupiti njegov hrabri ratnici, jačanje politike i započeti novi planinarenje!

 

Play također