Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Alternativni nazivi: Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Tom Clancy-jeva destruktivna igra Rainbow Six Siege.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege igra je taktički strijelac, igrač u kojem djeluje od glavne osobe. Postao je deo serije Rainbow Six, a nedavno nakon beta testiranja od septembra do novembra, postao je dostupan Tom Clancy's Rainbow Six Siege download-u sa 1. 12 2015

Ne postoji posebna istorija u njoj, a glavni cilj u misijama je uništiti više objekata. Ovo je osnova igranja, ali način na koji se događa je impresivan sa realizmom. Uzimajući u obzir fizičke zakone, ako potkopavate jedan zid na jednom mjestu nekoliko puta, vraćajući se na ovaj spremljeni trenutak u igri, on će uvijek pasti na različite načine, kao što se događa u životu.

Na račun razvojnog inženjera Ubisofta Montreal, postoji mnogo odličnih proizvoda za igru ​​koji impresioniraju skladnom kombinacijom svih parametara. Grafika, pozadina i muzika, način kontrole i user-friendly meni ne izazivaju nikakve pritužbe. Štaviše, preuzmite Tom Clancy's Rainbow Six Siege, štaviše, moguće je ne samo za Windows, postoje verzije za igranje na PlayStation 4, kao i One Xbox.

Osobine najzahtevnije igre.

Borba protiv terorista postala je primarni problem koji pogađa mnoge zemlje. Vodeće države su stvorile antiterorističke jedinice koje djeluju odlučno, vješto, skladno i hrabro. Ne možemo bez regruta, ali se glavne nade stavljaju na jedinice u kojima ima po četiri osobe sa jedinstvenim sposobnostima i zadacima. Ako regruti nisu dobro opremljeni, onda su u specijalizovanim odredima vojnici naoružani jedinstvenim sredstvima koja služe za odbranu i napad.

Elitni tim

B uključuje predstavnike iz cijelog svijeta:

 • American SWAT
 • British SAS
 • Njemački GSG9
 • Francuski GIGN
 • Ruski Spetsnaz

. Ovi vojnici nemaju jednake uslove u otvorenom ili zatvorenom prostoru. Oni prodiru u bilo koju zgradu, nepobjedivi su u bliskoj borbi, obučeni su na licu mjesta da koordiniraju akcije i uzmu predmete olujom. Koriste okolinu sa maksimalnom koristi. Nakon što su izabrali ulogu zaštite, pretvorite sobu u pouzdanu tvrđavu uz pomoć dostupnih predmeta, au grupi napada prevladati prepreke. Slobodno se razbijte i slomite. Kome je potreban glavni ulaz, kada ga možete udariti bilo gdje da uđe kroz zid, pod ili strop. Ponekad je ovo jedina šansa da se dođe do odredišta, približavajući pobedu.

Kada igrate Tom Clancy's Rainbow Six Siege na PC-u, udružite se sa igračima kako biste učestvovali u online borbama. Čekate velike operacije PVP-a i PVE-a, a ako odaberete uspješnu taktiku, neprijateljska ekipa će biti slomljena. Botovi u igraćem prostoru će biti još više od stvarnih igrača, i kako bi im se suprotstavili, razviti idealnu strategiju.

sistemskih zahteva.

Ubisoft nudi Tom Clancy's Rainbow Six Siege profitabilnu preporuku za kupovinu i dobijanje, pored igre, priručnika sa detaljnim opisom svih operacija, jedinstvenim bojama oružja, mapama pa čak i glavnim neprijateljskim silama. To će vam pomoći da temeljito proučite igru, pripremite se za sva iznenađenja i uspješno obavite operacije.

Dab Clancy's Rainbow Six Opsada je uspostavljena i pokrenuta lako, potrebni su nam demokratski zahtjevi:

 • OS: Windows 8. 1/7/8/10 (x64)
 • OP: 8 Gb
 • Procesor: Intel Core i5-2500K ili AMD FX-8120 Eight-Core (3. 3 GHz (preporučeno), 2. 6 GHz (Minimum)
 • Video kartica: Nvidia GeForce GTX 670 ili AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X (2GB)
 • Zvučni uređaj: DirectX 9 kompatibilnost. 0c
 • Mjesto: 10 Gb
 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi