Ragnarok Online

Alternativni nazivi: Ragnarok Online

& nbsp;

& nbsp;

Ragnarok Online & ndash; zabavna igra MMORPG s klijentom u stilu anime naučne fantastike žanr. Svijet Igra je stvorio Gravity Interactive, koja je za njegov razvoj pozajmio ideja južnoameričke strip pisac Lee Myon-Jin. Parcela se temelji na skandinavskom mitovima. Povijesni trenuci su organski utkana u tok događaja. Ragnarok Online je dovoljno promišljen i uravnotežen, a kroz kombinaciju različitih karakteristika lako može stvoriti konkurenciju za mnoge internet zabave na bazi. Šta su prednosti? Sučelje je user-friendly i jednostavan. Ugodan glazba prati sve vrijeme vaše akcije. Brojke dimenzionalni likovi, pratiti rukom, svijetle, original. Lokacije kroz 3 D grafike su realni i vrlo lijepa. Sposobnost da se izabere način zadovoljavajući čak i najzahtjevnije korisnike. Igra je naplaćeno 30 časova! Osim toga, svi su jedinstveni. Mnogi faktori doprinose raspoloženje povišenje. Zaista, u Ragnarok Online može ukrotiti i podići kućni ljubimac, naći dobre prijatelje, naći ljubav i osnuje porodicu. Dosada je nepoznata veseli stanovnici Fairy Land! Na kraju krajeva, od njih se očekuje ne samo nepromišljen zabava, ali i ozbiljan posao!

& nbsp;

Da instalirate klijent, prvo morate Ragnarok Online registraciju. Da biste to učinili, ispunite odgovarajući obrazac i navesti e-mail, lozinka, jezik pogodan za vas, kao i za pružanje osobnih podataka (ime, datum rođenja, adresa, poštanski broj, grad, država). Nakon toga, morate prepisati riječi koje vidite na slici, da se pretplatite na zanimljiv vijesti i ponude i, naravno, slažu se s uvjetima realizaciji projekta i privatnosti. Će aktivirati samo vaš račun preko pismo koje će biti poslana na navedenu e-mail adresu. Preuzmite i igrati Ragnarok Online možete, pod uvjetom da je računalo zadovoljava sljedeće zahtjeve sistema:

& nbsp;

- operativni sistem Windows 98SE, ME, 2000, XP;

& nbsp;

- procesor Celeron 500Mhz;

& nbsp;

- Video NVIDIA & reg; GeForce 2 serije, ATI & reg; Radeon & reg; 7500 ili Intel & reg; i810G;

& nbsp;

- kompatibilan s DirectX 8. 1 zvuk;

& nbsp;

- RAM 128 Mb;

& nbsp;

- slobodnog prostora na tvrdom disku 2 GB.

& nbsp;

prirodno igrati Ragnarok Online Morate biti obaviješteni, generalno, nego sukob, kršeći stalan tok života. To opet ne može dijeliti ljude, bogove i demone, jednom je zaključio primirje za hiljadu godina? Činjenica je da je mali okršaja počeo iz želje da se prikupiti što više fragmenata kamena Ymir. Prema legendi, ovi fragmenti ogromnog srca su u mogućnosti da spriječi pad magične barijere da zadrži ravnotežu između svjetova. A činjenica da se to može dogoditi ukazati češća na kontinentu Midgard zemljotresa i cunamija. Svi žele da se ispred rivala i prikupiti što više čestica vrijednih artefakata. Mir bezbrižan život natrag u prošlosti. Iako je to ostaje da se pokrije strast avanturisti?

& nbsp;

Nakon što je počeo svirati igre Ragnarok Online rookie, ti pumpa i postaje više smisla figura. Put razvoja ovisi o izabranom profesijom. Zanimanja prvi nivo & ndash; Ovaj Mačevalac, Mage, Archer, trgovac, lopov, Acolyte. Drugi nivo stručnog usavršavanja za Mačevalac, na primjer, Knight i Crusader, Mage - Wizard i Sage, za Thief - Assassin i Rogue. & Nbsp; Pa i shodno tome prešli na treći nivo, Sage je postao profesor, Rogue - & nbsp; Stalker, i tako dalje. & Nbsp;

& nbsp;

Važno je napomenuti da je Ragnarok Online igra zahtijeva da prate profesionalne i osnovne razine. Profesionalne i ndash; Ovaj sadašnji nivo klase karaktera. Razvoj baze utječe na poboljšanje originalne karakteristike: snaga, agilnost, izdržljivost, intelekt, vještina, sreća. Ste i sami cijepanje točke između tih parametara. Vremenom, junak dobiva nove vještine, istražuje razne korisne uroka, tako osjećati više samopouzdanja.

& nbsp;

Gdje god da krenete, zla čudovišta i nastojati da se prekine planove. Ali zar ne bi mogli uništiti prepreke u svom putu? Osim toga, među njima možete izabrati ljubimca, pitoma i obrazuju na svoj način, tako da na kraju je uvijek pratio u stopu, i pomagao u kritičnim trenucima.

& nbsp;

Ragnarok Online pruža slobodan istražiti ogromnu teritoriju. Vidjet će posjetiti gradove kao što su Aldebaran, & nbsp; Payon, Prontera i Geffen. Ne zna se točno gdje, ali negdje vaš suprug živi. Putuju na različite lokacije, morate vjerovati da će dugo očekivani sastanak održati. Vi ćete biti sretni da igraju raskošnu svadbu, idite na mjesto i onda imati djecu. Sada se nikada pozhaluetes za poljupce!

& nbsp;

To je nemoguće da ne spominjemo i laquo; rat za Imperium & raquo;. To je nešto veliko! Ali, da bi učestvovali u njima, trebalo bi da se pridruže u klanu. Zajedno ćete se pridružiti borbi za kontrolu brave. Nakon što je osvojio bonusi se distribuiraju prilično, tako da niko ne uvrijedio.

& nbsp;

Ragnarok igra čeka na vas! Dobrodošli u zabavan svijetu u kojem problemi su razbacani dosadne monotonije svakodnevnog života! Sretno!

 

Sve najbolje igre online. Heroes Žanrovi Tagovi